![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט פנדה החדשה במסלול רכישה "פרפקטו"
פיאט פנדה החדשה במסלול שנקרא "פרפקטו" וזה גם כולל אחריות לשלוש שנים ללא הגבלת ק"מ.
פרטים בכל סוכנויות פיאט בארץ. בברכה - רפי לין
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
היום כשמכוניות דומות מבית VAG נמכרות באזור 60K אין להערכתי למבצעים של סמל"ת סיכוי אמיתי. אין לפיאט יכולת להתמודד עם השוק בעזרת דגמים חדשים (ראה את הפונטו שנמכרת תחת שמות שונים וגימורים שונים בנסיון נואל לברוא אותה מחדש ), פיאט 500 עם קישוטים ב 90K מחיר מבצע כמובן, פנדה ידנית בקרוב ל 70, פשוט מנותק מהמציאות הענין הזה. מבצעים כאלו של טיפולים חינם ומימון כבר נוסו לא אחת עם הבראבו, בלי תוצאות בעקומות המכירות. רוצים למכור ? אפשר, צריך לקצץ ובאופן משמעותי במחיר האוטו, גם מכירה בהפסד תצדיק עצמה בסופו של ענין בהחדרה מחודשת של המותג לשוק. היום פיאט פשוט מחוץ לשוק, אוטו של תמהונים אקצנטריים.
נערך לאחרונה על ידי indra : 25-11-12 ב 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מכירות מכוניות מיני
למרות זאת עדיין יש הבדלים בין מכוניות המיני השונות כשהזולות מאוד הנן לרוב עם מנוע 3 צילינדרים שבנסיעה בינעירונית יהיה נחות יותר מהפנדה שהנה בת 4 צילינדרים ועיקר שימושיותן זה כרכב עירוני.
המלצתי לרוכש רכב הנה לבצע קודם כל נסיעת מבחן במכוניות המועמדות לרכישה לצורכי בדיקת התאמתן אליו ולשימושיו ואז להחליט מה לרכוש. אסור להסתכל רק על מחיר וגם במכוניות משפחתיות או מנהלים יש הבדלי מחירים שונים בין יצרנים שונים. אני עצמי נוסע הרבה בפיאט פנדה (שנת 2010 עם רק 60 כ"ס) ובהרבה פעמים מוצא את עצמי נוסע במהירות גבוהה מדי בכביש בינעירוני, ללא כל מאמץ ורעש. בברכה - רפי לין
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
יש שוני בין המודעה שלך לבין התמונה שפירסמת לגבי הגבלת ק"מ.
במודעה שלך ציינת ללא הגבלה בעוד שבתמונה מצויין עד 100,000 ק"מ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
הכוכבית מתייחסת לטיפולים חינם.
הם לא לכל החיים, רק ל-3 שנים או 100000 ק"מ.
![]() |
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
היה להם מבצע מעולה פעם עם הדלק למי שזוכר. מי שקנה מהם רכב במבצע ההוא באמת הרוויח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו
|
צטט:
בלא מעט רייסים שערכנו כילדים הסוויפט הייתה יותר זריזה ובעלת מהירות מירבית גבוהה יותר הן במישור והן בעליות. אומנם זה היה אז אבל האם השתנה הרבה מאז. אני דהרתי בכל הארץ עם הסוויפט הזו והיא הייתה מדהימה בהשוואה לאונו ואף לפונטו שיצא לי לנסועה עליה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
מצטרף למחאה, פיאט צריכים לחתוך מהמחיר זה בטוח,
יונדאי וקאיה מביאות לארץ דגמים זולים ועם שלל אבזורים נכנסו חזק לציאי הליסינג והציפו את המדינה ונוסיף שישראלים אוהבים לנסות דברים חדשים (קיאה ויונדאי) ולכן לפי דעתי השוק שלהם הולך נהדר (למרות שלפי דעתי האיכות שלהם לא עולה על פיאט) עדיין רוב הישראלים מסתכלים על פיאט בעין חשדנית (כנראה השאירה רושם רע מאוד בעבר) לאבא שלי היה פיאט 131S שנת 78, כדי שיוכל לנסוע איתה ביום א' לאחר השבת (לא נוסע בשבת) היה עליו לחמם את המנוע במוצ"ש. אז בטח לכל אחד כזה היה איזה קרוב שסבל מפיאט אני יודע שהימים השתנו אבל לך תשכנע אנשים (אני כל יום מנסה). האיכות של פיאט לא בשמים, אבל עדיין זה לא אומר שכל השאר הרבה יותר טוב. פיאט חייבת להוריד מחירים! פיאט חייבת להביא דגמים חדשים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
דגמים חדשים? אילו דגמים של פיאט אתה מכיר שלא מיובאים לארץ היום?
Indra, גם בחו"ל 500 יקרה יותר משאר המיניס. זה רכב רטרו, אתה משלם אקסטרה גם על זה. בדיוק כמו במיני או בחיפושית. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פנדה החדשה בישראל, החל מ 69,900 ש"ח | רפי לין | פיאט כללי | 6 | 01-05-12 22:29 |
פיאט פנדה 2011 0 ק"מ ב 75,900ש"ח | mgoldst | מכירה | 2 | 12-02-11 13:01 |
פנדה אוטמטית - האם בעיה בגיר? האם "עגלה"? | אורפז | פנדה - טכני | 1 | 05-11-08 08:03 |
פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
מיד ב"מופע המוטורי": פיאט פנדה 4X4 בהופעת בכורה | פיאט כללי | 9 | 27-12-06 02:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד