![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לדעתי זה הכל עניין של מחיר לצרכן לעומת המתחרים. את הלקוח הישראלי לא מעניין איכות, יופי, רמת גימור... הוא מעוניין לקנות את מה שהכי זול כדי להשוויץ אח"כ שלא דפקו אותו, אלא שהוא דפק את המערכת!
אני ראיתי את זה יפה לא מזמן בהשוואה של הפונטו אבארט שעולה 163K ש"ח על הכביש (מנוע 1.4 עם 165 כ"ס) לעומת האופל קורסה OPC שעולה 147K ש"ח על הכביש (מנוע 1.6 עם 192 כ"ס). הייתי בסוכנות בחיפה לפני כשבועיים ולא היתה האבארט, אלא הפונטו איבו 77 כ"ס המפוארת (חלון גג, בקרת אקלים וכ'). ישבתי בה והיא נראית הרבה יותר יפה במציאות, החומרים איכותיים, הכל מעוצב ברמה גבוהה - גם מבחוץ אגב... בצורה כזאת שאח"כ חזרתי לפאביה היא פתאום נראתה לי מיושנת בעיקר מבפנים! אבל שוב, לדעתי הכל מתחיל ומסתיים במחיר, לפחות במדינה הזאת בה המיסים כ"כ גבוהים בכל התחומים, אנשים מחפשים לחסוך כמה שניתן. |
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הפנדה 2011 החדשה שלי+סיקור+תמונות. | yulian1986 | פיאט כללי | 4 | 10-07-11 16:20 |
| הפנדה שלי! | liorwohl | גלריה | 2 | 02-07-11 18:44 |
| בראבו החדשה בארץ? | gil_a | פיאט כללי | 3 | 23-11-08 01:33 |
| הערכת מחירים לתיקונים בפונטו החדשה שלי | kobegal | פונטו - טכני | 3 | 24-10-08 11:32 |
| חשיפה! פיאט בראבו החדשה כבר בארץ+ תמונות | פיאט כללי | 12 | 15-07-07 18:45 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד