![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן. אין לי כבר מה לעשות בהם. ואני לא מאמין שתהיה לי אונו קרבורטור.אבל עדיף תמונה שלא תבוא סתם.
דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מיצתאר על האיכות הירודה אולי נישאר לך את החלקים האלה ואולי מישהוא יכול לתת הסבר על המפוח המוזר העגול הזה שנימצא מקדימה והזרוע שלו לא קשורה לכלום
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
מפוח ? לא ראיתי שום מפוח בתמונה. סמן בצהוב את מה שנראה לך כמפוח.
דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
סליחה שלקח לי קצת זמן להגיע לזה לא היתי בבית בסופש היתי אצל ההורים שלי במרכז
קיצר רשמתי בלבן ליד החץ הקשור לאביזר (מפוח שקר כל שהוא) אם תוכל להסביר לי מזה הדבר הזה אשמח מיתנצל על האיכות הירודה של התמונה (צולם כששיפצתי את המנוע של האונו של חבר שלי בלילה ) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
מה שוב מפוח ?.
![]() זה לא מפוח. אלא יחידת ווקום שמקשרת באמצעות זרוע לאקסלרטור. כאשר מפעילם מזגן, הברז החשמלי מקבל מתח ונפתח. התת לחץ מסעפת היניקה מועבר ליחידת הווקום שמושכת ע"י זרוע את האקסלרטור.(ולא את הצ'וק כפי שכתבת). בטבורה יש בורג איתו ניתן לכוון את גובה הטורים. הזרוע גם ניתנת לכיוון ולהחלפה. לכן ניתן להרכיב את היחידה לכל רכב קרבורטור. במודלים הישנים יותר לא היה בורג כיוון. דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
מה שאתה אומר זה נכון ואני יודע כי יש לי יחידה כזו מורכבת ליד הכרבורטור שמושכת את הזרוע של האקסלרטור אבל יש לי גם את היחידה הזו(עגולה) שמוקפת בעיגול ומקבלת וואקום ישירות מהקרבורטור
התמונה היא מאונו של חבר ולא משלי אני יצתרך לצלם כשאני יהיה שוב אצל ההורים שלי כי *** נוסע על האונו ולי יש יונדאי בתור רכב עיקרי |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
אתה טועה ולא מטעה.
![]() אין בקרבורטור חלק שנקרא מפוח. דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 01:14 |
| שוב לא סוחב וצריכת דלק גבוהה + מתחמם, פתרון? | 0r3n | פונטו - טכני | 23 | 20-05-11 03:55 |
| הרכב מתחמם מפעילות מזגן.... | eidan26 | פונטו - טכני | 7 | 17-07-10 18:02 |
| תצרוכת דלק גבוהה בבראבה 1600 אוטמט שנת 97 | פורום הגראז' | 2 | 19-03-07 13:28 | |
| תצרוכת דלק גבוהה וסל"ד לא יציב.בפיאט אונו 1100 | פורום הגראז' | 1 | 04-11-06 21:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד