![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#19 |
|
מנהל
|
חברים השרשור יתעדכן שעה.. היו לי כמה ימים עמוסים . אכן יש כאן תופעה מוזרה של חוסר רצינות במועדון הגוסס הזה . בכל מקרה אני יגיע וגם אם יגיעו 5 אנשים אני יהנה באותה המידה . מה שחשוב זה האיכות ולא הכמות .. אכן לצערינו המועדון הזה מת גוסס או מפורק . צריך לקרוא לילד בשמו . מועדון שמבוסס על מיפגשים אחת לכמה חודשים הוא פשוט בדיחה . אכן יש תופעה מוזרה שייחודית לנו.. חברים בעלי פיאט משיקים רכבים במועדון אלפא (שאני מעריך ומכבד אבל השקה של פיאט במועדון אלפא?.. זה דבר קצת הזוי..) . כמו שאני טענתי בעבר אינספור פעמים יש צורך ברא אירגון במועדון הזה כולל צוות ניהול חדש שצריך להיבחר באופן דמוקרטי כמו בכל מועדון רכב שמכבד את עצמו . מועדון רכב שמכבד את עצמו צריך להיפגש כל שבוע !!!! המועדון הזה צריך לעבור ראאירגון נקודה. המועדון פשוט מת . (מיפגשים פעם בכמה חודשים זה לא מועדון!) החל משבוע הבא אני קורא לכולם באשר הם להתחיל במיפגש שבועי !!!!!!!! כמו כל המועדונים האחרים!! נקודה! באשר לטיול עוד שעתיים יתעדכן הפרטים. מי שיבוא יבורך ! אני יגיע בכל מקרה .
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיפגש פתיחת הקיץ של מועדון הווספות ואספני הרכב ייערך מחר 9.4 | צביקוש23 | רכב כללי | 1 | 09-04-10 14:01 |
| טיול בצפון של מועדון Autosport | פיליפ | תמונות וסרטונים - כללי | 4 | 08-03-10 19:25 |
| טיול מועדון Asport השני, 6-7.11 בצפון | Aditi | תמונות וסרטונים - כללי | 5 | 12-11-09 12:39 |
| מיפגש של מועדון אספני הרכב!10.10.2009 ! הזמנה לחברי המועדון | צביקוש23 | פיאט אספנות | 7 | 06-10-09 22:00 |
| סיכום מיפגש מועדון פיאט 22.2.08 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 27 | 24-02-08 22:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד