![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
צטט:
נעים להכיר (מקווה שתגיע למפגש פיאט הקרוב)..אכן אבי ממוסך התלתן אומן בכול משקשור לרכבים איטלקיים.. (ה- HGT שלי עברה ראש מנוע שם). בכול מקרה המוסך של אבי עמוס כול הזמן ברכבים.. אני לא חושב שאני יוכל להביא עליו את הרכב בכול פעם שמתחשק לי בשביל שטויות.. ושיפורים עתידיים.. והוא מעט רחוק לי.. (אבל עדיין לא שולל את האופציה הזאת). |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
וכמובן רצוי לחבר את הרכב למחשב אם עדיין לא עשית את זה,יכול לסדר הרבה דברים בראש.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
צטט:
תודה איתי. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
אממ..
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התפתחה כאן קבוצה של "גונבי אשכולות" בראשם יאיר ואני בינהם.
![]() למרות שאני משתדל להימנע, לא מצליח. ![]() דוד.
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
אממ..
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
את דעתי באותו נושא כתבתי כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14595
ביחס להמלצה למוסך. מפייונר כבר קיבל המלצה (לא ממני), והסתבך. החליפו לו, וכנראה גם שילם על שני חיישני חמצן ללא צורך. דוד.
|
|
|
|
#28 | |||
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
צטט:
על פניו, לפי מה שכתבת, נראה שהרכב שלך צורך 10 קמ"ל. נשמע סביר בהחלט. תקין לגבי הדלקות הנורה לפני שמגיעים לסוף הסקאלה. צודק לחלוטין. צטט:
תביא את הרכב שלך למצב מכאני תקין קודם כל. תפסיק להתעסק בהנמכות, ספויילרים ושאר הירקות האלה. הרכב מתנהג טוב מאוד גם על המתלים המקוריים. שיפורי התנהגות הם דבר מבורך, אבל כל דבר בעיתו. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 22-04-12 ב 10:29. |
|||
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Senior Member
|
צטט:
בקשר למדידת צריכת דלק.. לא יצא לי.. אבל אני יודע בוודאות על זיהום אוויר.. גם כול אחד שנמצא ליד הרכב שלי.. מציין לי שיש לי ריח חריף של דלק.. משעוד זה שברמזור שאני עומד אני רואה.. במחשב ברכב.. שנשאר לי לנוסע עוד 110 ק'מ.. ואחריי שנייה זה כבר 109 - 108.. 107 ואחריי כמה מטרים.. 103 -104.. ואז בנסיעה.. זה פתאום קופץ ל- 106.. (בקיצור לדעתי או חיישן.. או משאבת דלק). אני חייב לטפל בזה כי כול שבוע נזרק 200 שקל.. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
שוב,
תדלק מיכל מלא, סע כ100 ק"מ נניח בשאיפה לנהיגה באותם תנאים, נניח 90-100 קמ"ש באופן קבוע, תדלק שוב, ובצע חילוק פשוט. רק משם תוכל להמשיך. מחשב הרכב מהווה אינדיקציה כללית. זה שהנתונים שלך משתנים כל הזמן זה תקין, אבל לא מצביע בהכרח על בעיה כלשהי. עד שלא תבצע את הבדיקה כמו שצריך, לא תוכל לדעת אם יש בעיה או לא. סע לטיול, תהנה מהרכב לפחות בתהליך. לגבי זיהום אויר, ריח או לא ריח, גש לבצע בדיקת 4 גזים מסודרת. כי עד אז, גם זה, כמו נושא צריכת הדלק, בגדר ניחוש בלבד. אחרי שתעשה את שני הנ"ל, תוכל להתעסק עם חיישנים ומשאבות דלק, אם צריך. קשה לי להבין למה אנשים מתעקשים לרדוף פעמים רבות אחרי רוחות רפאים. הבדיקות במצבים האלה מאוד מאוד פשוטות. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 22-04-12 ב 18:37. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריכת דלק מוגזמת וזיהום אוויר HGT | מאפיונר | פונטו - טכני | 11 | 12-04-12 00:16 |
| בלבול דגמים | אוריגמיש | פיאט כללי | 4 | 20-01-10 17:55 |
| רישיונות גלגול בבקשה | shachar | אוף טופיק | 2 | 10-12-09 21:24 |
| גמגום בהתנעה פונטו ספייס 2002 | mgoldst | פונטו - טכני | 42 | 20-10-08 19:13 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד