![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
אשמח לקבל קצת פרטים על דויד, יש לו מוסך? חנות חלקי חילוף?
אוכל לקפוץ אליו בסבב שאעשה, אם זה בסביבה ולא רחוק מדי. אני צריך למצוא פתרון ולסיים את "הסיפור", כל הצעה אשמח לשמוע. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
חברים...
הימים האחרונים היו קצת גשומים , תלוי איך מסתכלים על זה, זה קצת מבאס למי שרוצה לעבוד על הרכב, אך פריחת העשבים בחניה.. אין דברים כאלה .טוב.. חיפשתי קצת באינטרקום ראש מנוע, יש את אתר גלגלים ששולח לך הצעות מחיר ממקומות של חלקי חילוף לרכב (ביניהם גם מהמקומות ש- chesh הביא). קיבלתי מס' הצעות: שני מקומות באזור שנתנו 500ש"ח על ראש מנוע, באחד מהם ביקרתי והיה ראש במצב סבבה לגמרי- מעברים נקיים, לא צריך יישור, אך צריך להחליף גומיות שסתומים ולהשחיז שסתומים (היו גם הצעות לרכב שלם ב-1200ש"ח, אך לא רלוונטי). מקום נוסף בת"א רצו בטלפון 600ש"ח ראש מיבוא במצב טוב (לטענתם). דיברתי בטלפון גם עם דויד מהפורום שהציע את עזרתו עם ראש מנוע משופץ וייעץ לי על מה כדאי לי "ללכת", אפילו הציע להשאיל לי מכווץ שסתומים מבלי שאבקש (קצת רחוק לנסוע עד רחובות, אבל תודה על העזרה). ביקרתי אצל "מיכאל מנועים וראשים" ביצחק שדה 25 בת"א מקום די מוכר וותיק, דיברתי שם עם אלון שהואיל בטובו "לארגן" לי ראש מנוע מוכן לאחר שיפוץ כללי. לא זאת בלבד, לזכותו יאמר שטרח לשמוע את "החפירות" שלי ואף הוריד לי כשליש מהמחיר. אלון, בלי שום קשר לראש המנוע!!! גם אם לא הייתי קונה את ראש המנוע אצלך, הייתי אומר שאתה בנאדם בעל ערכים, טוב לב והכי חשוב ישר. אז.. חוזרים "לפעילות", עדכונים ותמונות כמובן, בהמשך... תודה לכולם על העזרה והמשך יום טוב לכולם. נערך לאחרונה על ידי mechtech : 02-02-12 ב 13:48. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תן תצלום של הראש מהצד הפנימי
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא ברור האם קנית ראש. אמרת לי שאתה נוסע הרגע (בצהריים)לקנות ממיכאל.
השתמשת בטריק שלימדתי אותך ?. ![]() דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
נכנסתי פעם לאיזה קיוסק למלא לוטו, ישב שם אחד חטייאר כזה עם בירה ביד.
והוא אמר משפט כזה "החיים זה לא גויאבה" אמנם מצאתי ראש מנוע, אך יש כמה "סידורים" מסביב שצריך לעשות. אני צריך להשלים כמה גוג'ונים מהראש הישן לחדש. לפתוח את הקאמשפט ולהכניס מחז"ש. להשלים את גלגל הקאמשפט מהישן לחדש. להסיר גרדים מהמעברים ו.. הגויאבה.. להשלים רגש חום מנוע מהישן לחדש, אין לי מושג אם זה אמור להיות כל-כך קשה לפתיחה, אבל "אכלתי סרטים" כדי לפתוח את הרגש, אין מצב לפתוח עם מפתח צריך בוקסה 6 צלעות ארוכה עם ידית כח כדי לפתוח. יאיר ביקשת, קיבלת! הנה תמונה קצת חשוכה. דבר נוסף, למרות שהראש היה עם קרטון בצד המיושר, אפשר לראות כמה "נגיעות" בכמה אזורים, מקווה שזה לא קריטי מאחר וזה לא קרוב לפתחים. דויד לא השתמשתי בטריק ![]() תמונה של הראש המשופץ נערך לאחרונה על ידי mechtech : 02-02-12 ב 20:48. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הראש ממיכאל
לצערי הראש לא נראה טוב השחיזו הרבה מאוד במשטחי השסתומים עשוו עבודה ערבית מקווה שתהיה אטימה טובה המעברים גדולים מדיי כך שבשלב מסויים צפה לבריחת קומפרסיה או מים למה ביקשתי ממך לצלם את הצד הפנימי כי יש 4 סימונים וכך יודעים כמה השחיזו הסימונים אינם יתכן שהמנוע יצלצל לך מכיוון שראש מנוע הונמך בדוק בסיום אם יש לך קומפרסיה גבוהה זאת תהיה האינדיקציה |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
העניין בטיפול.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
אוקיי.. Back To The Business
![]() לאחר בדיקה מדוקדקת של ראש המנוע שלקחתי מ"מיכאל ראשים", מסתבר שהראש עבר מילוי של כל פני הראש ע"מ להגביה אותו למידה הסטנדרטית ולהחזירו למצב שמיש, לכן בוצעה עבודת השחזה גם בתאי השריפה ואיפה לא.. תמונה של הראש הקודם, ניתן לראות את עובי המילוי. מאחר ואני "קצת" קפדן החזרתי את הראש למיכאל, נברנו יחדיו ומצאנו ראש מנוע שהניח את דעתי, אע"פ שלדעת אלון הראש הקודם היה עושה עבודתו נאמנה. Anyway.. הנה הראש השני. ניתן לראות את העיגולים המקוריים המוטבעים על פני הראש, מה שלא נראה בראש הקודם. מבט מהצד היום בשעה טובה (ושתהיה גם מוצלחת..חמסה..שום..דגים) הרכבתי הכל כולל הכל. עדיין אני צריך להחליף את הפילטר והשמן בו יש חומר "פלאשינג" לניקוי מער' השמן. בנוסף לרוקן את מי הברז שנועדו לשטיפת המעברים מלכלוך וגרדים, ולמלא בנוזל קירור. טוב.. לעיקר.. ודאי שניסיתי להתניע, לא יאומן כי יסופר, החזקתי את הסוויץ' 3 שניות והרכב התניע. הייתי בטוח שאחרי חודשיים כמעט ייקח מעט יותר כדי שהדלק יגיע או משהו דומה. הפעלתי את המנוע ל-5 דקות שבהם עבד "עגול" ויפה. מחר באור יום אעבור על הכל ואראה אם הכל צלח יפה. תמונות ועדכונים יועלו כשהקצרנית תתפנה. זהו בינתיים.. נערך לאחרונה על ידי mechtech : 09-02-12 ב 23:37. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ידני מודל 2000 יד 3 למכירה [עם ראש מנוע] | אברג'ל ד | מכירה | 0 | 07-04-11 14:30 |
| פונטו 60 SX מודל 2000 - מזגן | davidka | פונטו - טכני | 12 | 09-11-10 17:02 |
| פונטו 55 מודל 2000 | moshe333 | מכירה | 2 | 14-08-09 00:44 |
| פיתרון לבלוק סדוק פונטו מודל 2000 | yair068 | פונטו - טכני | 2 | 19-12-08 18:49 |
| למכירה פיאט פונטו מודל 2000 | מכירה | 0 | 07-11-05 23:39 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד