![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עד כמה שאני זוכר 35 ש"ח. לא בא לי לחפש בקבלות.
קניתי לפני חודש. דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
לא מאמין שיש בחנויות. אף מתקן רדיאטור לא ימכור לך גומייה כזאת.
אם האטם לא במצב טוב, מרח אותו משני צידיו. אני מרחתי רק צד אחד, על הרדיאטור. דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
סביר קניתי אצל גוני וסלים ורזה נ-40 ש"ח
פשוט הם הקפיצו מחירים |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
מה זה "ורזה" ?.
אגב כמה זמן עד שהחומר שמרחתי יתייבש ?. לא חם היום. דוד.
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
לפחות חצי שעה
מה זה סלים וארזה (הגשש החיוור) |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() אכן צדקת. היתה נזילה. הרדיאטור נמסר למתקן רדיאטורים שפתח אותו מחדש, ניקה שוב סגר אותו ובדק בלחץ. אמר, שהטעות היתה שמרחנו חומר על הגומיה. הוא גירד את החומר וסגר אותו בפרס. המחיר 200 ש"ח. אביפרס צילצל לבן ואמר שהוא יכול להביא רדיאטור במחיר של 650 ש"ח לפני מע"מ. לשאלה למה זה כל כך יקר, ענה זה פונטו טורבו. ולשאלה מה הקשר לטורבו ואם הוא יותר עבה מפונטו רגילה או יותר צינורות, ענה לא. לכן הבן החליט לא לקנות. החלטנו להזמין חדש מחו"ל, ובינתיים להשתמש במתוקן. לא הייתי נוכח בשעת השיפוץ ולא ראיתי את הפרס. הפרוייקט הבא שלי הוא לבנות את המתקן. יש ברשותי פרס של 25 טון. יאיר אם יש לך תמונה של המתקן/הפרס שסוגר רדיאטור אנא העלה. דוד.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
גם אני לא ראיתי אבל הכוונה פרס שהוא מכניס את הרדיאטור לבסיס שנפתח ונסגר לגודל הרדיאטור והחלק העליון אותו הדבר ואז הוא סוגר בפרס ידנית עד למידה שהוא לוחץ את כל הסוגרים במכה אחת
לדעתי הוא ניקה את הסיליקון וסגר על זה לקח 200 ש"ח זה שוד 650+ מע"מ זה לא יקר יחסית לחו"ל תוסיף משלוחה תשלם כפול באנגליה 150 פאונד שזה כמעט 1000 ש"ח מה ששלחתי לך לינק נראה טוב מאוד עם המאוורר והכונס ב-55 פאונד |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
תראה אתה כל הזמן תסתום חורים וידעתי שלרכב כזה צריך לעשות טיפול יסודי
מכיוון שלהוציא רדיאטור זה סיפור וכשמנוע בחוץ יותר קל להחליף רדיאטור אם הבן מזמין חלקים שווה להביא צינורות מסיליקון,גם תפוחים של משולש מסיליקון . לכן הסברתי לך עלויות שאצטרך אם הייתי קונה את הרכב של ליאור צריך לפרק הכל ולהרכיב את הכל מחדש וזה עולה הרבה. אני לא יכול לקנות חלקים במחירים שלך וגם כלים אין לי יעשה בחכמה ליאור אם יסדר את הדברים החיצוניים לבד ויזמין חלקים את המנוע והגיר הייתי מציע לו לעשות אצלך כי יש לך ניסיון אבל שיקח בחשבון עלויות והאם זה כדאי |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
השאלה אם את הבסיסים מכניסים מתחת לפרס רגיל, או יש למתקן בוכנה עצמאית.
הבן אומר לי עזוב את זה,הרי תמיד אנחנו לא משפצים אלא קונים חדש. אבל אותי זה מאתגר. 650+ מע"מ לפיאט זה לא יקר ?. למאזדה קנינו חדש ב-350 ש"ח כולל מע"מ. דוד.
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
הבסיס והחלק העליון צריך להיות בצורה חצי עגול בדומה לרדיאטור שלך
כך שבלחיצת הפרס הוא יסגור את הסוגרים גם אתה יכול לעשות את זה פשוט אתה לוקח 2 לוחות בעובי של ס"מ גובה של 10ס"מ רוחב בגודל של רדיאטור ובפינות אתה שם בורג עם אום כך שתוכל לכוונן לאיזה גודל של רדיאטור בדומה למלחציים נפתח נסגר למידה זה לחלק התחתון לעליון אותו הדבר |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רדיאטור חדש | hai089 | פונטו - טכני | 2 | 09-07-10 22:36 |
| רדיאטור חימום | orenshemen | פונטו - טכני | 11 | 30-12-09 20:00 |
| היכן ניתן להשיג פלסטלינה (לשימוש עצמי) בארץ? | raanan_t | שיפורים וקוסמטיקה | 83 | 13-12-09 03:03 |
| תיקון עצמי של מעיכות חניה בדלת - פונטו HGT 2002 | גיא .ב | פונטו - טכני | 10 | 27-08-09 00:58 |
| החלפת רדיאטור | maayani12 | פונטו - טכני | 7 | 22-06-09 01:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד