![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#19 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אז זהו שלאחר בירור זה לא כזה זוהר כמו שזה נישמע.
קודם כל הוחלף מנוע! לפני שנה אני חושבת.. בגלל שהבן אדם ניתקע בהצפה. את זה הוא אומר רק אם מתקשרים! ואם הוא עשה 80K קילומטר בשנה או שנתיים.. מה עשו על המכונית קודם?! יש קצת שריטות בצד.. הוא אמר לי שהוא יכול לקחת לבדיקה רק ימי שישי. ושישי הקרוב יש מישהו שכבר בא לקחת לבדיקה. אז זה תלוי קודם בו אם הוא קונה או לא. דבר שני שהבנתי, שהוא לא מקפיד על פרפלו!! אז יש מצב אם הוא מוסיף מים בעצמו ולא רק במוסך.. שהוא שם מי ברז. הוא אמר שהקטע הזה זה שטויות. בכל אופן, נישמע כרגע ששחקו את המכונית! אם זה 80K למנוע חדש..! בטוח יהיה מציאות טובות יותר..! ובכללי יש! לפחות ככה זה נישמע.. הבעיה האישית שלי שזה לא תכלת.. והצבעים השניים חסר צבע עבורי. רציתי ככה משהו יפה.. חי..! ובנוסף, זה לא תלוי רק בי, אלא אני צריכה שמישהו יסע איתי חזרה לעיר מגורי אחרי קניה. אז זה כרגע קצת בעייתי.. אני מאמינה שיסתדר שיגיע הרגע. במידה ואני לא מוצאת את הרכב האידיאלי, מה עדיף מניסיונכם? לקנות רכב בצבע אחר שניראה ונישמע מעולה! ולצבוע אותו לתכלת או צבע חי אחר...? או לקנות רכב עם קמ"ש יותר גבוה ולהחליף מנוע לחדש? מה העלויות? ומה העדיפות? |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס 2002 | BRIGHI | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-11 21:52 |
| ייעוץ לגבי פיאט פונטו ספייס אוטומט | dikla152 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-02-11 23:31 |
| ייעוץ|רכישת פונטו ספייס 2000-2003 | aquatech | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 24-01-11 22:00 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד