![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
הסבר כללי :
לכל מנורה יש התנגדות פנימית מסויימת שמערכת חשמל התאורה (בעיקר ממסר האיתות ) יכול לחוש עם נצרך פחות מדי זרם . ובכך מאותת מהר מהרגיל . אם הנורה נשרפת כלומר ירדה ההתנגדות כלומר נצרך פחות זרם כלומר האיתות יעבוד יותר מהר . ולנושא של הפנס הקידמי קיימים גם מערכות שמזהות נורה שרופה גם בפנסי החזית על אותו עיקרון . אם החלפת לנורה עם הספק נמוך יותר או לד לצורך העיניין יתכן כי תקבל התראה על נורה שרופה למרות שהכל תקין . לנושא הקצר : יתכן וקיים קצר איפה שהוא המערכת שמפיל עליו את כל ההספק שצורך הפיוז . אני מאמין כי קיים ממסר לתאורת הרכב צריך לאתר אותו ולהחליפו . וכמובן למדוד עם רב מודד את העומס על קו החשמל של תאורת הרכב ולראות אם העומס מתאים להספק המנורות . לדוגמא מנורה 55W = זרם בריבוע כפול ההתנגדות או מתח כפול זרם . ולכם 55 לחלק ב12 שווה 4.58 אמפר לנורה . נניח שתי נורות 9 אמפר ועוד קצת למנורות חניה נניח 10-11 אמפר . שבחשבון מהיר = ל1.1 אום התנגדות . נתק את כל המנורות ובדוק עם רב מודד התנגדות אחרי הפיוז (כאשר הוא בחוץ ) ולגוף הרכב . וראה מה ההתנגדות . ללא נורות לא צריך להיות עומס . אחרי הכל אם אתה שואל אותי אני חושב שחיבור האדמות שלך במערכת התאורה לא מחוברת כראוי ולכן או שיש מגע רופף איפה שהוא . מגע רגעי משפיע על מערכות חשמל כקצר . עמית מקווה שעזרתי . עמית
נוהג על פונטו דור ראשון 3 דלתות .. הבייבי שלי .. עצה : מי שאוכל פחות נשאר רזה ומוריד משקל מהרכב .... נערך לאחרונה על ידי Amit : 02-05-11 ב 09:11. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מקרה מאוד מאוד מצחיק עם חברת הביטוח | ליאור23 | פורום המועדון | 2 | 06-07-10 17:34 |
| פיאט פונטו מזגן.בעייתי | avikoosh | פונטו - טכני | 24 | 21-06-10 13:09 |
| תדלוק בעייתי | עידו אכדרי | פונטו - טכני | 10 | 07-09-08 22:52 |
| פנס קידמי ימני ל Hgt | partom | קניה | 9 | 21-12-07 01:24 |
| עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד