![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
HGT 2001 - מד חום קבוע מעל החצי
שלום לכולם
![]() יש לי פונטו hgt שנה: 2001 ק"מ: 89000 פחות או יותר. קניתי את הרכב לפני כמעט חודש מד חום המנוע עומד קבוע על פס אחד מעל החצי (קצת מתחתיו). אחרי נסיעה בעיר כשאני עומד ברמזור הוא עולה עד לפס ומילימטר שתיים מעליו ואז נדלק המאוורר והוא יורד חזרה. או אם אני מתחיל לסוע אז הוא גם כן יורד חזרה למצב הקבוע שלו (קצת מתחת לפס אחד מעל החצי). בכל מקרה המצב הרגיל שלו הוא כמעט פס אחד מעל החצי. בדקתי שיש מים במיכל והם עומדים על הפס העליון (מלא). על הדרך שמתי לב שיש מאין טינופת בצבע חלודה בתוך המיכל בדפנות.. חשוב לציין שקיבלתי את הרכב עם מים רגילים במיכל.. לא עם נוזל קירור נורמלי (באסה). אחרי שקניתי את הרכב לקחתי אותו למוסך מורשה של פיאט בחיפה (שמומלץ בחיפה) והחלפתי בולמים קדמיים, תושבת מנוע קדמית וקלאץ'. בקשר לחום- המכונאי הראה לי את מה שכבר ראיתי שהמיכל מבפנים מטונף במאין צבע חלודה כזה.. בדקו לי אויר בצנרת ולא היה אויר. חיברו אותו למחשב כדי לבדוק את הטמפרטורה והיא נעה בין 97 ל 99 מעלות. בדקו את המאווררים והם עובדים בשתי מהירויות ובכיוון הנכון.. בסופו של דבר אמר לי מנהל המוסך שצריך לנקות את הרדיאטור וסביר להניח שזה יפתור את התקלה. ובנוסף שלא כדאי לי להחליף את המים לנוזל פראפלו לפני הניקוי כי גם ככה הם יוציאו את כל המים וחבל לקנות פעמיים את הנוזל.. אם אפשר לשאול שאלות ![]() מה החום מנוע הסביר (במעלות) שמנוע מהסוג הזה צריך לעבוד בו? האם המחוג של החום אמור בכלל באיזושהי עונה בשנה לא משנה כמה קר או חם בחוץ או כמה מהר אני מאיץ לזוז מהאמצע? והאם אתם חושבים שהפיתרון שהוא הציע לי באמת יכול לפתור את התקלה או שהבעיה יכולה להיות גם חיישן מזייף? מחוג שעון מזייף? תרמוסטט? משאבת מים? יש משהו שלא ציינתי? ![]() תודה רבה לעוזרים.. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו שנת 98 מתחממת בעמידה,חצי קו מעל החצי.אשמח לעזרה,שי. | shay2828 | פונטו - טכני | 31 | 09-09-09 21:36 |
| טמפ עולה מעל החצי פונטו 1100 | Amit | פונטו - טכני | 2 | 02-04-08 20:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד