![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
לכל המתלבטים לגבי פיאט בראבו. הנה חוו"ד.
http://www.auto.co.il/view.aspx?article=25677
בבראבו נהגתי לפני כשלושה חודשים והאמת שפשוט לא הספקתי לעלות כאן חוו"ד. התלונה היחידה שלי אישית היא כלפי הגיר הרובוטי - נכון. הוא טוב ונעים מאשר הרובוטי של הגרנדה פונטו, אך עדיין חסרת תחושת המעורבות של התיבה הידנית או העברות הילוכים אולטרא זריזות סטייל DSG. הבראבו (הבכירה. על חישוקי 16') הרגישה נוחה ונעימה בכבישי ארצנו השבורים. ראוי לציין כי שבוע לפני כן חבר לקח את הבראבו הבסיסית (חישוקי 15') לסיבוב ונוחות הנסיעה בה הרשימה עוד יותר. האמת, זכרתי אותה נוקשה יותר בכבישי אירופה. אולי שם היא הייתה בכיול מתלים ספורטיבי יותר. מבפנים היא נעימה (בעיקר יריעות הדמוי קרבון) ואיכותית, למרות שיכלו להשקיע עוד קצת בהקפדה - האיטלקים. יש לה תא מטען גדול יחסית ורק מרווח הפנים מאחור מעט פוגם. עוד נקודה מעיקה - חגורות הבטיחות האחוריות יושבות מאוד נמוך ולעיתים חונקות. לא יצא לי לסובב אותה בכבישי הנהיגה המצויים, כך שההתרשמות הדינמית שלי הינה חלקית. ההגה חשמלי מת אך משקלו כבד וחביב וההרגשה הכללית הייתה טובה משל המיטו 120 (בה נהגתי מספר ימים לפני כן). גם המנוע תורם את שלו, מושך בנחישות מפתיעה ונשמע טוב (שוב, יותר מאותו המנוע השוכן במיטו). אחרי שעה של נהיגה - הכל היה ברור. היה חסר לי משהו אחד: תיבה ידנית. לא, הרובוטית לא כזו גרועה, היא פשוט אינה מהמצויינות שיש, ונדמה שהתיבה הידנית היא בחירה ראויה וממצה יותר. בהחלט קומפקטית ראויה. למי שהגיר הידני אינו מפריע, זו ה-בחירה. למי שיש את האופציה לקחת רובוטית מליסינג, גם טוב. גדעון, אני בטוח שיהיה לך מה להוסיף, נהגת בה לא מזמן. ![]()
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 29-08-10 ב 11:04. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צריך מעט "יישור קו" לגבי גרנדה 2008 אקטיב פלוס - אוטו' | gilad911 | גרנדה פונטו - טכני | 3 | 13-01-10 15:53 |
פיאט בראבו החדשה - רשמי נהיגה בחו"ל | רפי לין | פיאט כללי | 5 | 12-09-08 09:59 |
זקוק לעזרה לגבי פיאט בראבו | haim510 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 13-08-08 13:23 |
שאלה לגבי טורים "משחקים" , ספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 4 | 21-03-08 15:41 |
בראבו - "בעיית התחממות" | פורום הגראז' | 14 | 16-03-07 14:13 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד