![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
יותר מידי פיאט בעיר קטנה
שלום וערב טוב
![]() פתחתי את השירשור כי היתי חייב. השרשור מדובר על העיר שלי ופיאט כמובן. אני גר בעיר רמלה עיר קטנה. עיר של ערסים קטנים בקיצור הכול קטן. בעיר כול כך קטנה יש יותר פיאט מי התושבים ![]() יש לנו הרבה פונטו יצה לי ליראות שלוש HGT. אחת אדומה וכול השאר ובצע צהוב אחת היתה למכירה יש גם 127 אחת שאומדת, אני לא יודע מי בעל האוטו יש לנו גם כמה פיורינו אחת של אבא של חבר שלי. יש לו מיסעדה ברמלה. יש גם טמפרות אוליי איזה 10. אבל הכי הרבה יש פה את הפונטו, ויש הרבה אונו בראוו בראבה וכו"ל אז ככה אני חושב שהאתר צריך איזה ספונסר שיעשה פירסום בכול עיר מי שחושב כמוני בבקשה לאגיב וגם מי שלא ![]() לילה טוב לכול חברי הפורום
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
איפה אני מוצא צמיגים לא יקרים מידי לפונטו HSD 75 | sabro5 | פונטו - טכני | 2 | 03-11-08 20:36 |
מונית נחמדה שחלפה לידי היום. | שחרון | תמונות וסרטונים - פיאט | 17 | 17-05-08 19:24 |
פיאט מריאה נטושה יותר משבוע | צביקוש23 | פיאט כללי | 2 | 22-04-08 22:48 |
האונו מקרטעת לי ומתכבה מידי פעם ברמזורים | פורום הגראז' | 6 | 22-07-06 00:08 | |
עדכון: לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s שאוכל 1 ל 5 בעיר | פורום הגראז' | 8 | 15-03-06 19:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד