![]() |
יותר מידי פיאט בעיר קטנה
שלום וערב טוב :)
פתחתי את השירשור כי היתי חייב. השרשור מדובר על העיר שלי ופיאט כמובן. אני גר בעיר רמלה עיר קטנה. עיר של ערסים קטנים בקיצור הכול קטן. בעיר כול כך קטנה יש יותר פיאט מי התושבים :o יש לנו הרבה פונטו יצה לי ליראות שלוש HGT. אחת אדומה וכול השאר ובצע צהוב אחת היתה למכירה יש גם 127 אחת שאומדת, אני לא יודע מי בעל האוטו יש לנו גם כמה פיורינו אחת של אבא של חבר שלי. יש לו מיסעדה ברמלה. יש גם טמפרות אוליי איזה 10. אבל הכי הרבה יש פה את הפונטו, ויש הרבה אונו בראוו בראבה וכו"ל אז ככה אני חושב שהאתר צריך איזה ספונסר שיעשה פירסום בכול עיר מי שחושב כמוני בבקשה לאגיב וגם מי שלא :) לילה טוב לכול חברי הפורום |
רק אתמול טסה מולי פיאט קופה צהובה, לאחר 5 דקות בלבד עוברת בטיסה אלפא 156 ואם זה לא מספיק צצה לה משום מקום אלפא 147. אחרי 30 דקות ט-ס-ה במהירות האור גם פורשה קרארה בנשר, מזגזגת. איזה רעש המנוע הזה עושה...
בעיניין הפיאטים: פיאט פונטו GT אדומה בדליית אל כרמל. פיאט קופה כחולה בדליית אל כרמל. פיאט פונטו GT לבנה בנשר. פיאט פונטו HGT ירוקה בנשר. פיאט פונטו HGT אבארט, לבנה, בנשר. סיומת לוחית 50. פיאט פונטו HGT אבארט, צהובה, ביוקנעם. סיומת לוחית 51. פיאט פונטו HGT צהובה, ביוקנעם. פיאט קופה צהובה נוסעת לה בצפון, לא יודע מי נהג, סיומת לוחית 27. פיאט פונטו HGT בורדו, באיזור מפרץ חיפה ונשר, נוסעת בפראות. פיאט 127 כחולה, דור ראשון, רשומה כאספנות- בתוך יוקנעם. פיאט 127 לבנה, מנוע 1050 ביוקנעם. סיומת לוחית 86. פיאט 127 כסופה, מנוע 1050, בזכרון יעקב. סיומת לוחית 84. פיאט 127 כחולה, מנוע 900, בחניית מרכזית המפרץ בחיפה. סיומת לוחית 83. פיאט אונו דור ראשון, סיומת לוחית 89 בנשר. המקבילה של פיאט ריטמו, הסיאט, צבע לבן, ביוקנעם. סיומת לוחית 84. פיאט פנדה 4X4 באיזור פרדייס. אונו טורבו לבנה בנשר. בקיצור עזוב רמלה, בוא תראה מה הולך פה. |
חחח
גם אני יכול ליספור
אין לי בעייה אבל אני אומר ביכלל לא רק בעיר שלי צריך את הפירסום. אני יודע שיש ערים שיש יותר פיאט. אבל בככלי חייב פירסום !!! |
מחקרים הוכיחו כי קיים קשר ישיר בין מס' הפיאטים בעירך לקוטר הבּוּלבּוּל.
|
ביחס ישיר או הפוך? :eek:
צטט:
|
על מי מה שפורסם בעיתונות שבוע שעבר באופן רשמי וסופי העיר רמלה והעיר לוד אינם קיימות עוד .
מאחר ושבוע שעבר זה אושר סופית העיר לוד והעיר רמלה אוחדו לעיר אחת בשם רמלוד וראש העיר הוא מי שהיה עד עכשיו ראש העיר רמלה. זה פורסם שבוע שעבר בעיתונות , הצו אושר ונחתם ע"י השר מאיר שטרית. |
לגבי ה 127 אפשר פרטים נוספים?
האם מדובר בדור 1\2\3? היכן נמצא הרכב? יש תמונות? צטט:
|
אחת יותר מידי
ה127 נימצאת ב רחוב א ס לוי
ולא איכפת לי מה השם של העיר שלי :mad: ויש לי גדול !! רמלה או רמלוד זה אותו דבר. עם אתה מעוניין אז אתה יכול לתאם איתי. אני יבוא אתך אני יראה לך את האוטו. אני לא יודע איזה דור זה או איזה שנה. אבל 127 זה בטוח ! תמונות אין כי לא היה לי פלאפון באותו זמן :D אז כמו שאמרתי אין לי בעייה לבוא איתך אבל אני לא מכיר את הבעלים של האוטו אתה יכול ליתקשר בכול יום מי 11 בבוקר עד 4 אני פנוי כול יום 0545374046 |
אם מדברים על פיאט
אז אצלי ברחוב אין כלכך הרבה פיאטים אפילו יש מצב ששלי זאת היחידה
אבל יש פה את הרכבים הכי מיוחדים שאי פעם תראו (כל עוד אתם לא במפגש) רמת השרון עברתי לפה לפני יומיים ועוד שניה ישבר לי הצוואר מכל הסיבובים אחרי המכוניות! חבר של אמא שלי נוסע בXK8 2008 שחורה, היחידה בארץ |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:02. |