אוקיי קצת בלבלתם אותי..
קודם כל, מה שאני רוצה זה שמתי שאני יניע את האוטו (או ישים את הפאנל) אז הדיסק יתחיל לנגן לבד בלי שאני ילחץ על שום דבר, ושבכיבוי אני לא יצתרך לזכור לעשות משהו מיוחד חוץ מלהוציא את הפאנל.. אם אני יצתרך להדליק את המכשיר לבד כל פעם אז הבעייה שיש לי כרגע עדיפה
צטט:
|
אם הרדיו היה דולק טרם הורדת הפאנל אז החזרת הפאנל אמורה להחזירו למצב דולק ללא צורך בכפתור ההדלקה, ככה זה אצלי בכל אופן. לכן אני לא כ"כ מבין מדוע שינית את המצב ממה שהיה קודם.
|
פעם הרדיו היה מחובר אצלי בלי קשר לסוויץ', ואז באמת הייתי יכול להמשיך לשמוע מוזיקה אחרי כיבוי המנוע, אבל תמיד הייתי מכבה אותו בצורה מסודרת לפני שהוצאתי את הפאנל ו(לכן?) הייתי צריך להדליק אותו כל פעם בעזרת לחיצה ארוכה על OFF, בגלל זה שיניתי למצב של היום.
אז אתם רוצים להגיד לי שאם הייתי פשוט מוציא את הפאנל בלי לכבות את המכשיר אז כל פעם שהייתי מכניס אותו בחזרה זה היה חוזר לנגן אוטומתית?

אם כן יצאתי טמבל חח
זה אפילו יהיה יותר טוב כי אז יהיה לי מוזיקה לפני שאני מניע (זה לוקח זמן אצלי עם כל הרב-בריח, מגן שמש, חלון ידני וכו')
צטט:
יש אחד צהוב = פלוס קבוע למכשיר כדי שישמרו התחנות של הרדיו והכיוונים של הצלילים
ואדום= פלוס שבא מהסויטש שתפקידו להדליק את המכשיר בזמן פתיחת הסוויטש וכנ"ל לגבי הכיבוי
אתה פשוט צריך לנתק את האדום ולחבר אותו לצהוב ביחד שזה אומר אדום+צהוב מחוברים בייחד
ככה שעד שלא תכבה את המערכת מהכפתור שלה היא לא תכבה והכל התחנות והשאר ישמרו.
|
מההסבר הזה לא ברור לי למה לחבר את האדום בכלל? לא יספיק רק לנתק אותו? זה בכלל לא חוט מקורי אצלי (הוא נוסף בשביל שהרדיו ידלק עם הסוויץ') אז אם אין בו צורך אני יעיף אותו