![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
היי
אני מעוניינת לרכוש רכש קטן אמין וחסכוני ומצאתי פיאט פונטו 2001 אוטומית במחיר ממש טוב אבל לקחתי אותה לבדיקה ומצאו כל מיני בעיות. במוסך אמרו שזה שום דבר והכל בסדר אבל במכון אמרו שלא בטוח שכדאי לקנות אותה ואני מתלבטת. בבדיקה אמרו שיש: בלאי פנימי במנוע ולחץ עוקה, רעש מערכת תזמון ושסתומים, רעש מערכות אביזרי מנוע+ויברציה, מנוע מזייף, דליפות לחץ, סימני שריפת שמן בעומס, קורוזיה בצינורות ואביזרי קירור, מצנן פגום- נוזל, רצועה פגומה, תפקוד מערכת דלק והצתה לקוי. בנוסף, חופש הגה ונקישה, חופשים במתלה, תיקון וכיוון ציר קדמי. היו שתי תאונות שתוקנו- בחזית ובצד ימין. שמן כהה בלאי דסקיות בגיר, שילוב והחלפת הילוכים לקויה+ויברציה בנסיעה, תושבת גיר פגומה. המוסכניק שטיפל באוטו אמר שזה לא דברים רציניים ואפשר לתקן הכל ב-2000 שקל בערך אבל אני לא בטוחה כמה הוא אמין. מבחינת המחיר של הרכב, וכאן ההתלבטות, המחירון הוא בערך 27-28 והמוכרת הסכימה לרדת ל-20 אלף והרכב הוא יד ראשונה, עשה 134000 ק"מ ונראה טוב והיה מאוד נוח לנהוג בו. בתור מי שמבינים בטוח יותר ממני בבדיקות האלה- האם שווה לקחת את האוטו במחיר הזה שהוא ממש נמוך ולהשקיע כמה שצריך בתיקונים או ללכת על יפנית וזהו? האם לפי הבדיקה נראה שהאוטו לא יחזיק מעמד הרבה זמן ויצטרך הרבה ביקורים יקרים במוסך? ממש צריכה המלצה מקצועית... תודה! |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה צריכה לנסוע פונטו בעליה? | sasha | פונטו - טכני | 2 | 04-05-08 18:18 |
| בבקשה עזרה לפני רכישת פונטו ספייס | Carioca | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 10-03-08 22:21 |
| עזרה בקניית פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 9 | 12-03-07 11:38 | |
| פונטו ספייס SX 2001 - החלפת בית לחיצים??? עזרה!!! | פורום הגראז' | 3 | 14-02-07 23:04 | |
| פיאט פונטו צריכה עיצה דחוף | מועדון פיאט ישראל | 4 | 21-04-06 16:22 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד