![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חיישן חמצן - פונטו 03
אהלן,
אני פותח בכוונה אשכול חדש , על מנת לקבל תשובה מהר ,תודה . בקצרה - יש לי בעיה של חוסר סחיבה ותצרוכת דלק של "נהג פורמולה" אז הלכתי ועשיתי סבב מוסכים , הייתי אצל בחור שאמר שיכול ליהיות ממיר קטליטי או דוד אחורי סתום ולבסוף אמר לי שהוא לא מתחייב על שזה יפתור את הבעיה ושהוא לא רוצה לדחוף לי סתם והמליץ לי ללכת בכיוון של "חשמל" אז הלכתי ועשיתי בדיקה עם מחשב רכב , ושמה פתאום תפנית, המחשב הראה על חיישן "למדה" - חיישן חמצן ! אז לשאלתי הייתכן שחיישן חמצן יגרום לצריכת דלק גבוהה ממש ? וחוסר סחיבה מורגש ? כבר ביררתי מחירים רוצים לקחת לי 500 שקל כולל החלק ועבודה , (חלק חליפי - לא מקורי) אז ביררתי בחנויות נוספות והחלק עולה כ 320 שקל לחלק אמריקאי או אנגלי מתוצרת INTERMOTOR ? איך הם ואם הם אמינים ? אשמח לתשובות כי אני באמת מת כבר לפתור את הבעיה הזאתי ! |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חיישן חמצן | קליין | פונטו - טכני | 16 | 25-08-12 20:36 |
| פונטו ספייס ELX רציף - פירוק בית מצערת, ניקוי מנוע צעדים, חיישן חמצן, קראנק | plats | פונטו - טכני | 4 | 05-09-11 08:46 |
| חיישן חמצן | קליין | פונטו - טכני | 0 | 13-08-11 15:54 |
| חיישן חמצן | שמואל33 | פונטו - טכני | 5 | 02-10-10 22:06 |
| פונטו 98 נכשלה בטסט על חיישן חמצן.מהיכן לקנות חיישן חמצן?[מקורי עולה 870-1000 ש"ח] | shay2828 | פונטו - טכני | 11 | 08-08-10 12:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד