צטט:
במקור פורסם על ידי laptawp
הפורום והמועדון היה טוב עד שגדעון קנה אבארט.
מאז הכל השתנה... שימו לב. אין מפגשים. אין כלום. תזכרו מה היה לפני 3-4 שנים.
מועדון פיאט היתה קהילה גדולה. לא כמו עכשיו. באמת שאני לא יודע איך להסביר את זה.
ואור. נירא לך שאבארט ישלבו טיול עם מועדון פיאט? באמת שזה מצחיק.. הרכבים שלנו לא ברמה שלהם.
מי ישמע... "אבארט"
בעלי אבארט חושבים שיש להם מינומום פגאני זונדה.
|
אני חייב לציין שקראתי את התגובה שלך נכנסתי להלם לכמה שניות.
אין שום קשר ולו הקטן ביותר לעובדה שגדעון קנה אבארט לבין זה שאין מפגשים. המועדון הזה הוקם בשנת 2005 והמפגש הראשון שלו היה בנתניה. בזמנו לפני 7 שנים היינו קבוצה יותר מגובשת, מכיוון שכולנו רצינו להקים את המועדון - וכשזה הוקם "הסתערנו" על המפגשים והפורמים. מאז המון חברים פרשו בעיקר כי מכרו את הפיאטים שלהם וקנו רכבים אחרים, בהיעדר אופציות ראויות בזמנו מצד פיאט (בעיקר מחירים גבוהים של רכבי פיאט ואבזור נמוך לעומת המתחרים).
מעט מאוד חברים נשארו לכתוב כאן מאז שמכרו את הפיאטים שלהם ואני בניהם - אבל הם לא מגיעים למפגשים (אני מגיע לפעמים) ולכן אין מפגשים חדשים או עמוסים כמו בעבר. תוסיף לזה את העובדה שאין מצטרפים חדשים שמגיעים למפגשים, וקיבלת מתכון מצוין להפחתה בפעילות.
גדעון אומנם קנה אבארט, אבל זאת פיאט לכל דבר ועניין, אם אני לא טועה על השמשות יש סמל של פיאט. יתרה מכך, אין מועדון רשמי לאבארט בישראל, יש את מנהל המותג בת"א שמארגן טיולים באמצעות הטלפון/פייסבוק לחברים שרכשו ממנו וזה בסדר גמור. מדובר בטיול פרטי והם לא חייבים לאחד טיולים או לתת דין וחשבון. מעבר לזה, לגדעון היתה פונטו אבארט HGT צהובה ופונטו ספייס ELX גם לפני הרכב הנוכחי, כך שהמשיך במסורת האיטלקית. כן הייתי מצפה שהם ישקלו בחיוב הקמת תת פורום שלהם כדי להגדיל את הפעילות באתר וכדי שיהיה פה מה לקרוא, אבל זה לשיקול שלהם בלבד וגם פה הם לא חייבים כלום.
גדעון, לדעתי תנעל את השרשור. הטיול הנ"ל גם ככה בוטל ולא יצא לפועל, במקומו תוכנן מיני טיול אחר, גם בזה עסקנו. אם המשתתפים רוצים להעלות תמונות מהמפגש באזור כרמיאל יש תת פורום ייעודי לתמונות. אם פותח השרשור ירצה להוציא לפועל טיול לדרום (זכותו) שיפתח שרשור אחר עם כל הפרטים. חבל על הבלאגן שעלול להתפתח פה.