![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
אני ממש לא תוקף אף אחד, פשוט אני לא איך אתה יכול להחליט.
לדעתי אתה ממש טועה לגביי כשאתה אומר שאתה בתחום לפניי... אתה בכלל לא מכיר אותי ומה אני עושה. כשאנחנו יושבים אצל שחר יש יותר רכבים ואנשים מכל מפגש שיהיה פה איי פעם ![]() אני בעד שלא תבין אותי לא נכון, פשוט האנשים פה לא בנויים לטיולים רחוקים כל כך. אנשים מעדיפים לשבת באיזה מקום ולדבר, לא ללכת להתגרזן כמו חלקיינו. ללכת לעשות סשן, אתה לא יכול לללכת אם כל אחד. כין פה מכוניות שמיועדות לזה. בלי להעליב אף אחד כמובן, פשוט אני לא יודע איך אפשר לקחת אחריות על זה. לדעתי אם כבר אתה רוצה אפשר לארגן יום מסלול, כדי שאנשים יכירו את האוטו שלהם קצת ורק אחרי זה לעשות טיולי נהיגה. זה לדעתי האישית.
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מפגש מועדון פיאט, 15.6.12, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 111 | 14-06-16 19:03 |
טיול מועדון פיאט לצפון 4.9.2010 [פיאט קופה טורבו וכלל איטלקיות המועדון] | Snower | פעילויות המועדון | 57 | 05-09-10 18:41 |
מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
מפגש מועדון פיאט והשקת פיאט 238 Camper - ה-12 בספטמבר 2008 | raanan_t | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 22 | 20-09-08 11:52 |
מפגש מוצלח של מועדון פיאט, והשקת פיאט 124 ספיידר. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 25-05-07 22:24 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד