![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ה"פ שקיבלתי ממרק.
שלום דוד. רציתי לשאול אם ישנה אפשרות להגיע אליך לאיתור ותיקון תקלה ברכבי? התייאשתי מהמוסך שלי שמשום מה לא רוצה לטפל ברכב (מבטיח פעם אחר פעם לחזור אלי ולא חוזר). לחילופין, האם אתה מכיר מוסך מקצועי ואמין באזור פ"ת? יש לי בעיה של התחממות קלה עם מזגן וטורים שלעיתים עולים בניוטרל/עם קלאצ' לחוץ ומגיעים לפעמים ל 3000 סל"ד בעמידה מלאה ללא נגיעה בדוושת הגז. שתי התקלות לא קרו במשך שבוע והיום קרו ביחד. תודה וסופ"ש נעים, מארק. מרק היקר. לא הבנתי האם אתה מדבר על תקלה, או תקלות. לפי מה שהבנתי ממה שכתבת בשרשור, יש לך מס' בעיות ברכב. א. התחממות. ב. בעיית טורים שלא יורדים בהעברת הילוך. ג. בעיה במשאבת המים ובטיימינג. בייחס לטורים כבר כתבתי לך מה הבעיה. אין לי בעיה לפתור את שלושת הבעיות. אבל זה מצריך זמן שלא תמיד נמצא ברשותי ובטח לא בלחץ. חוץ מיזה הפחדת אותי כשכתבת, שהמוסך שלך מתחמק מלתקן. (לא בסתם)דוד.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיואש: נורת מחשב נדלקת וטורים "משתגעים" ולא מוצא פיתרון | זאביק | מולטיפלה - טכני | 7 | 30-08-11 00:42 |
| [בעיה] האוטו רועד וטורים גבוהים - שנת 95 | avivbar159 | פונטו - טכני | 4 | 16-07-10 23:35 |
| טורים גבוהים | danielkochin | פונטו - טכני | 6 | 18-06-10 12:22 |
| רעש וטורים בפונטו HGT | superanime30 | פונטו - טכני | 15 | 16-02-10 08:00 |
| רעידות.התחממות וטורים גבוהים | shlomi69699 | בראבו - טכני | 2 | 28-11-09 21:13 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד