![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| 127 - טכני טכני - דגמי 127 בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#10 |
|
Member
הגלגלים שלי: Autobianchi A112 Junior
|
שרשרת הנאחס ממשיכה
כמצוותו של המכונאי שלי, מר"ן פליקס שליט"א, הלכתי אל האוטוביאנקי שיש לי לחלקים ותרתי אחר מחבר מתאים לשלישיית השעונים. את לוח השעונים הוצאתי כבר לפני מספר חודשים במטרה להתקינו אצלי, ככה שלא הייתי צריך לעבוד קשה מידי עד שמצאתי את המחבר המתאים. לא היה לי לב לחתוך את הצמה, אז שינסתי מותניים והתחלתי להוציאה בשלמותה. הפירוק שלה בתא המנוע היה קל יחסית. נכון, אומנם עבדתי קרוב לשעתיים בשמש הקופחת ונטפתי זיעה כאילו אני בסאונה, אבל הצלחתי להוציא את הצמה בשלמותה. דה עקא, הצמה ממשיכה לה גם אל החלק האחורי של הרכב, לכיוון הפנסים ומיכל הדלק. כשראיתי שהעניינים מסתבכים, התקשרתי למר"ן ולאחר שקיבלתי את אישורו חתכתי מהצמה את החלק הרלבנטי. שמח וטוב לב חזרתי הביתה, הוצאתי את השעונים מאריזת הפצפצים וחיברתי אליהם את המחבר, כלומר: ניסיתי לחבר. המחבר שהבאתי אומנם דומה מאוד למה שאני זקוק, אבל חסרה לו עוד שן. כל העבודה היתה לשווא הנחמה היחידה שלי היא שחוץ מאותו מחבר לפחות הבאתי איתי מהרכב עוד כמה חלקי פלסטיק תקינים שאותם אתקין במקום חלקים זהים שאצלי הם שבורים. אפילו מצאתי מתג אורות נוסף שנראה תקין. סיגל, אם את קוראת את זה אז התכונני לקבל ממני מחר שיחה
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה - שעון טורים פונטו דור 1 עם שעון חום. | davidmzr | מכירה | 0 | 25-08-11 17:13 |
| יוניט חום (ECT Sensor) לפיאט בראבה 1.6 96 | Lexxxa | בראבה - טכני | 5 | 05-11-09 12:56 |
| יוניט מאוור | s_nadav | פונטו - טכני | 18 | 14-06-09 02:50 |
| יוניט שמן מזייפת | פורום הגראז' | 20 | 22-01-07 19:57 | |
| יוניט לחץ שמן | פורום הגראז' | 2 | 15-12-06 12:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד