![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חידוש גג הרכב בעבודה עצמית
הי
יש לי מין כתמים/פטריות כאלו בגג, וזה ממש מכוער, החלטתי לנסות לצבוע את זה בעצמי, יותר מכוער ממה שזה עכשיו אני לא יוכל לעשות וגם ראיתי כמה פרוייקטים של אנשים וזה ניראה אחלה אחרי צביעה בבית. אני צריך עזרה בכמה דברים: 1)מציאת דגם צבע הרכב. 2)שלבי הצביעה. אני אעלה תמונות של הרכב ותעזרו לי בבקשה למצוא את הדגם של הצבעץ לגבי השלבים של הצביעה, אני צריך לקנות ניירות שיוף(באילו דרגות?) ווקס? חומר נוסף? חשבתי על ספריי צבע כזה, אני אקנה 2/3 בקבוקים עם הצבע המבוקש. כמובן אני אלווה את הפרוייקט בתמונות. טוב אלו התמונות אז בתור התחלה תעזרו לי לפענח את דגם הצבע, ומהם שלבי הצביעה. אני מתלבט בין שני צבעים שהגעתי אליהם דרך האיטנרנט(לא מצאתי מדבקה עם הדגם ברכב): 426A Blu Midnight Metallic 597 Blu Teseo Metallic -- אני נוטה לכיוון הצבע הזה 489A Blu Metro'' תודה רבה |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרויקט מצולם : חידוש פנסי הרכב באמצעות ערכה ייעודית | shachar | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 15-07-11 20:56 |
| דיאגונוזה עצמית לפיאט אונו | uno1.4 | אונו - טכני | 6 | 22-01-11 03:15 |
| דיאגנוסטיקה עצמית לרכבי פונטו דור ראשון | Amit | פונטו - טכני | 4 | 29-11-10 11:35 |
| פונטו- קלאץ' חורק וקשה מאוד+ התחממות בעבודה עם מזגן | מיקי | פונטו - טכני | 14 | 15-11-10 00:38 |
| תאונה עצמית - פיאט אונו 94 | פורום הגראז' | 10 | 15-03-07 14:14 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד