![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
המלצה למתקן אזעקת ספייס (מקורית)
שלום רב
האזעקה שלי בפונטו ספייס 2001 עושה צרות. מדובר באזעקה מתוצרת META שהותקנה עוד לפני מסירת הרכב ועד היום (11 שנים) תפקדה בצורה מופתית. נכון להיום נאלצתי לנטרל את האזעקה מכיוון שעם דריכתה לאחר כ- 30 שניות היא מתחילה לצפצף בלי סיבה. ניטרלתי אותה דרך מפתח השירות של פיקוד האזעקה שנמצא בתא המנוע. מה שמוזר, ברגע שאני מסובב חזרה את מפתח השירות, קופסת הפיקוד משמיעה קולות תיקתוק והוינקרים מתחילים להבהב. בקיצור אני שואל - מה יכולה להיות התקלה וכמה זה אמור לעלות? אני מחפש בעל מקצוע אמין ושלא יגרום לי נזקים למערכת החשמל או לפלסטיקה הפנימית של הרכב. (אני מאזור ראשל"צ ועובד בת"א כך שכל אזור גוש דן/ השפלה יהיה לי טוב) בעקרון אני לא חייב את האזעקה בתוק אזעקה מספיק לי שהיא תעבוד רק לצורך נעילה ופתיחה של הרכב (כולל הרמת שמשות). תודה מראש על המלצותיכם לבעל מקצוע טוב לטיפול בבעייה. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אזעקה מקורית (META) צופרת באופן מקרי - פונטו ספייס | גיא .ב | פונטו - טכני | 4 | 14-03-12 22:02 |
שרטוט של אזעקה מקורית | amir684 | פונטו - טכני | 3 | 20-12-10 14:22 |
פונטו ספייס 2001-המלצה אוטומא/ידני.. | עידו | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 01-06-10 23:37 |
המלצה על פונטו ספייס | mor | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 07-12-09 19:52 |
החלפת מערכת מקורית ספייס SX, חדש בנושא- אשמח לעצות! | shaharv | אודיו | 7 | 20-09-09 15:13 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד