![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
לקראת טיפול 120K [פונטו דינאמיק 2005 אוטומטית]
שלומות לכולם
חגיגות 120K קרבות ויש לי כמה שאלות לגבי מה צריך להיעשות בטיפול בגדול אני מכיר את שיגרת הטיפולים של הרכב ועוקב כל שנה מה נעשה ומה צריך להיעשות וכן, הכל נעשה תמיד במוסכים מורשי יבואן בזמנים המדויקים אז נתחיל בשאלות : 1. רצועת תזמון הוחלפה ב 60K בשנת 2008 - האם יש צורך להחליפה לאחר 60K ק"מ שוב ? האם ישנה בדיקה שצריכה להיעשות או שפשוט לא מסתכנים ומחליפים ? 2. רצועת הנעת אביזרים - אותו כנ"ל הוחלפה יחד עם התזמון אך אין מקום רשמי שאומר מתי מחליפים אותה 3. באותה הזדמנות - לא כתוב מתי מחליפים משאבת מים בספר הרכב , האם לעשות ? האם לעשות רק אם אני עושה טיימינג ? האם יש בדיקה לפני החלפת המשאבה ? (משאבה לא הוחלפה מעולם,ובמערכת תמיד נוזל קירור פראפלו מקורי) 4. החלפת נוזל קירור פראפלו - כנ"ל ,הוחלף ב 60K , האם להחליף שוב ? או להחליף רק אם הוחלפה המשאבה (מה שלא יותר ברירה להחליף נוזל קירור ) תודה מראש לעוזרים, שחר. |
|
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
סיכום שנה ראשונה - פונטו ספייס דיינאמיק 2005 אוטומטית | danielzoran | פונטו - טכני | 9 | 25-11-09 21:13 |
קניתי פיאט פונטו 2005 דינאמיק - תודות + שאלות | itays | פונטו - טכני | 4 | 10-10-09 13:30 |
מראת צד לפונטו 2005 דינאמיק | ROI82 | פונטו - טכני | 4 | 29-06-09 12:25 |
מנורת תקלת מנוע בפונטו 2005 דינאמיק | ROI82 | פונטו - טכני | 7 | 23-12-08 21:48 |
פונטו ספייס דינאמיק 2005 - שאלה לגבי גיר רציף | פורום הגראז' | 10 | 11-03-07 00:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד