![]() |
|
![]() |
בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
מספר שאלות לגבי בראבו 97
הרכב הינו פיאט בראבו, שנת 97, מנוע 1.6 16V, גיר ידני ו 177 אלף ק''מ.
קניתי את הרכב במצב ביניים: הרכב עמד כחודשיים מתחת לעץ מחוץ למוסך רחוב, הבעלים התייאש מהרכב לאחר שנאמר לו שהלך ראש מנוע וצריך להחליף ברקסים. כשקניתי את הרכב ציפיתי למנוע גמור, החלפת רפידות ועוד כמה דברים קטנים. לאחר מסע של שבוע עם הרכב יצא שהחלפתי: 2 משולשים, 4 גומיות של הציריות, גומיות מוט מייצב תחתון, החלפת שמן מנוע וגיר עם פילטר למנוע, פילטר אוויר, פלאגים של דנסון 2 מגעים, חוטי הצתה משומשים במצב טוב (הישנים התפרקו והתפוררו כשהחלפתי פלאגים), דוד אחורי, כיוון פרונט, בולמים קדמיים, צינורות ברקסים קדמיים עם צלחות ורפידות, נוזל בלמים חדש, החלפתי 4 צמיגים למשומשים במצב מעולה (מקדימה זהים של אליאנס ומאחורה הם שונים לגמרי אבל המידה של כולם זהה), החלפתי גם נוזל של המשאבת הגה כוח, שטפתי את הרדיאטור ומילאתי נוזל קירור במקום מי ברז, כיוון וניקוי של ברקסים אחוריים (תוף). לאחר כל התיקונים הלכתי לבעל מקצוע שאני סומך עליו ולאחר בדיקת גזים הוא אמר שהמנוע עובד מצויין. אבל נשארו כמה רג'קטים קטנים שאני מתקשה לפתור: 1). הורדת הילוך מחמישי לרביעי (בלבד) יש רעש שניגרם מחוסר סינכרון ואני חושד שזה קשור למוטות של הידית הילוכים. 2). בסל''ד גבוהה נוצר רעש של וויברציות מידית ההילוכים. 3). הנסיעה ברכב קופצנית ואני חושד בבולמים האחוריים. 4). בעת פניה אגרסיבית ימינה (בלבד) יש רעש נקישה מהבולם השמאלי (אני חושד בבורג שמאבטח את הפין של המשולש). 5). נסיעה של 140 ק''מ (עירונית בלבד) עלתה לי בערך 35% מהמיכל דלק שזה יוצא בערך 60 ש''ח. 6). קלאץ מפריד גבוהה (קרוב לסיום חייו?). 7). איך אני יודע אם אני זקוק להחלפת רצועת טיימינג? |
|
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מספר שאלות לגבי פונטו קבריולט | lendover | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 06-10-10 01:32 |
יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור | mishel27 | פונטו - טכני | 19 | 19-04-10 20:53 |
אהלן חברה, מספר שאלות לגבי גרנדה 2009 | dim4ik007 | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 15-04-10 01:23 |
מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
מספר שאלות... | תומר | טמפרה - טכני | 4 | 09-04-09 22:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד