טיפול מקיף ל HGT
היום ביצעתי טיפול מקיף ל HGT שלי הגעתי כבר ל 220K שכלל החלפת טיימינג+מותחנים, ומשאבת מים והחלפת כל צינורות המים ברכב החלפת וריאטור, גומיות שסתומים החלפת שמן מנוע ל AGIP 10W60 סינטטי מלא לפי המלצה של מהנדס בחברת פיאט שאני מתכתב איתו.
מסקנות: רצועת הטיימינג נסעתי איתה כבר 60K יצאה חדשה לגמרי בגלל שהיא עבדה עם מותחן משיניים מברזל ולא מפלסטיק כמו שהיה פעם. המותחנים היו במצב תקין לגמרי יש 2 החלפתי אותם על כל מקרה.
החלפתי את כל צינורות המים ברכב על כל מקרה בכל זאת 9 שנים כבר 220K לא כדאי לקחת סיכון.
ווריאטור כמובן אני בכל החלפת טימיינג מחליף גם אותו.
מה שמדהים זה היה משאבת המים אני מהיום הראשון נוסע על פראפלו אפ המשאבה יצאה חדשה לגמרי זה פשוט היה מדהים ראיתי משאבות מים בחיים שלי אבל היא הייתה זהה לגמרי לחדשה ויכולתי להתבלבל בקלות בין שניהם כן עד כדי כך ולא לשכוח זאת משאבת המים המקורית ברכב אף פעם לא הוחלפה וזה רק מוכיח את חשיבות הפראפלו ברכב.
יש לציין שרוב החלקים לא היו בארץ ועם קצת קשרים הם הגיעו תוך שבוע בדואר אויר לארץ.
החלפתי גם את גומיות השסתומים כי הרכב אכל ממש טיפה שמן אבל אני רגיל שהוא לא אוכל בכלל שמן אז החלפתי גם אותם. דרך אגב הזמנתי כלי מיוחד מחברת פיאט להחלפת הגומיות שסתומים.
את כל הטיפול ביצעתי אצלנו במוסך שמתי על הרכב 2 מכונאים מקצועיים התחילו ב 7:30 בבוקר וב 16:30 הרכב כבר היה מוכן.
הרכב נוסע מעולה והרבה יותר שקט אני מאוד מרוצה.
כמה שילמתי טוב לא הרבה על החלקים אני מקבל 30 אחוז הנחה של המוסך. ועבודה אני לא משלם בכלל כך שזה בכלל לא היה נורא.
נערך לאחרונה על ידי orenhazan : 29-03-09 ב 21:47.
|