![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
#41 |
|
Senior Member
|
חבר'ה, הגזמתם.
יש לנו מועדון חביב ובדר"כ ההענות טובה במפגשים. אני לא הגעתי רק בגלל חוסר הוודאות. טיפ לאודי- אם מתבטל המפגש אז תעדכן/תערוך את ההודעת פתיחה. גם פעם שעברה עמדתי לצאת ורק בדקה ה-90 ביטלתי. האמת זה גורם ליותר תיסכול אצל רבים, החוסר וודאות. אולי להבא כדאי לעשות הצבעה לגבי 2-3 תאריכים מה עובד הכי טוב בשביל הרוב ואז מאלה שהצביעו לחלק את המטלות אוכל/שתיה/גריל וכו'. צריך לזכור שגם אם החזרה לבית ספר, סוף החופש הגדול והמפגן שהיה אתמול היה קצת קשה להוציא אנשים למפגש ואולי בגלל זה ההענות הייתה נמוכה. אני בטוח שבמפגש הבא יהיה אחלה. -דוד |
|
|
|
|
|
#42 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
זה פשוט שאתה פותח שרשור, ואף אחד לא רושם שהוא מגיע
את השרשור הזה פתחתי שלושה או ארבעה שבועות לפני התאריך. מספיק מאוד זמן כדי שאנשים יוכלו לסדר את זה עם עבודה ודברים אחרים ואז שבוע לפני אנשים נזכרים להגיד שהתאריך קרוב מדי לקחתי יוזמה לאחר שהמפגש של מיכאל התבטל. המפגש שלי גם התבטל בסוף, להבא שמישהו אחר יקח יוזמה. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
אודי כל הכבוד שיש אנשים כמוך. באמת.
תבין שאנשים בקטע של לזרום ולא ליזום. נכון לעכשיו גם לא זורמים. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Senior Member
|
אודי תבין כמה דברים:
-הפורום פה ברובו הוא עזרה לאנשים שנתקלים בתקלות בפיאט או שמנסים למכור דברים. סליחה עם אני פוגע פה באנשים אבל רוב האנשים שגולשים פה באתר זה לא מתוך אהבה למותג, זה בגלל שהם מחפשים פתרונות לבעיות ולתקלות שיש להם ברכבים. רוב האנשים שבאים למפגשים זה אנשים עם פיאט ספורטיבית( כמובן שיש לפעמים אנשים נוספים עם פיאטים רגילים). לצערנו הרבה אנשים מהפורום מכרו את המכוניות ככה שאין פה גרעין שנשמר ושומר על המפגשים הקבועים. אין מה לעשות,תראה כמה הודעות עולות בפורום במשך השבוע ותבין שהרוב פה לא חובב פיאט אז ככה אני לא רואה סיבה שיבואו בכלל למפגשים. נקווה שלאט לאט יהיה יותר טוב. |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
מנהל
|
צטט:
בתחילה המיפגשים הראשונים הגדולים (והיו מיפגשים שהגיעו כמויות מאד מכובדות בתחילת דרכו של המועדון) הגיעו בעיקר רכבים פשוטים, רגילים, ורכבי אספנות בכמות מכובדת. לאט לאט (ואני ממש לא אומר את זה על דעת עצמי אלא גם ממה שאנשים מדברים "מאחורי הקלעים") המיפגשים התחילו להפוך למיפגשי קופה, HGT וכיו"ב . לאנשים נמאס מהמצב , לאט לאט אנשים התחילו להדיר את הרגליים מהמפגשים עקב המצב הנ"ל, ועם הזמן המצב שנוצר הוא המועדון או יותר נכון מיפגשי המועדון הפכו להיות מיפגשי ספורטיביות, (HGT, קופה וכ"ו). היה צריך לעשות דף קשר מסודר (ואני לא מדבר על מה שיש כרגע שזה מעין "דף קשר לפי סוגי רכבים ספורטיבים בעיקר" אם כי יש יוצאים מן הכלל) של כל ואני חוזר ואומר כל מי שנרשם למועדון אי פעם, לדאוג להיות בקשר עם כולם כמו שנהוג בכל מועדון , לדאוג לפירסום מאסיבי, לדאוג שהמיפגשיפ והטיולים לא יהיו בעיקר לרכבים ספורטיבים. כל פעם מבטלים את דבריי אומרים שאני מגזים וכ"ו. אבל אני ראיתי את הנולד. זאת עובדה שאי אפשר להתווכח איתה. למעט אני ועוד אולי בהגזמה 6-8 חברים בעלי רכבים פשוטים ועממים כל הרכבים האחרים שמגיעים למפגשים הם כולם ספורטיביות. צריך להיות שינוי , צריך לשנות גישה, צריך לעשות סדר, צריך לפנות אישית לכל מי שנרשם לאתר (ולא רק למועדון) להתחיל לקחת טלפונים, להתחיל לפרסם את המועדון באולם התצוגה של סמל"ת . יש כל כך הרבה מה לעשות כדי לשנות. צביקה
|
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
|
זה הבעיה צביקה...שרק בעלי ה HGT,הקופה ושאר הספורטיביות אוהבים את המותג ומגיעים למפגשים!
ההודעות על מפגשים לא מפורסמות בפורום סגור או רק לחברי מועדון זה מפורסם על גבי הפורום לעיני כולם ומזמין את כולם! כל יום עולות הודעות בפורום של אנשים על התייעצויות עם תקלות שקוראות להם ואף אחד מהאנשים האלה אתה לא רואה במפגשים!(כמובן שיש יוצא מן הכלל) הפורום פה זה לא פורום מת שאין בו אנשים, הפורום הוא כל הזמן פעיל מבחינת גולשים! אודי קבע מפגש חודש לפני( ויש לציין שאודי לא בעל פיאט ספורטיבית) ופשוט לא היתה הענות למפגש...כל כך הרבה זמן לפני הוא הודיע שכל אחד היה יכול לשריין לעצמו את התאריך...אבל אנשים לא מעוניין שזה בעצם הבעיה! במידה והיה יותר ספורטיביות/רכבי אספנות/רכבים נדירים מהמותג בפורום אז המפגש היה גודל! |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
צטט:
כן הגיוני שאנשים בעלי רכבי אספנות פחות יגיעו, קהל החברים הוא ברובו צעיר והמכוניות פחות מעניינות אותם מאשר מכוניות אספנות אחרות. שוב להפיל את זה על בעלי הספורטיביות? זה מפגשים ופורום פתוח לכל, אם אין להם עניין להגיע למפגשים זה לא אומר שהחברה עם הרכבים הספורטיביים / רגילים צריכים לעורר את זה אלה האנשים עם רכבי אספנות שכן עדיין מגיעים למפגשים. ואנשים עם רכבים רגילים. יש הרבה שפשוט מתניידים עם הרכב ונכנסים לפורום בשביל לאתר ולפתור תקלות, ואהבה למותג או רצון להיפגש פשוט לא מעניין אותם. אז מה עכשיו הספורטיביות עשו להם? גרמו להם להתבאס על הרכב שלהם? אני לא מבין את הטלת האשמה על בעלי הספורטיביות, הכי קל למצוא מישהו ולהאשים, תן סיבות קונקרטיות למה זה קרה אם אתה באמת מאמין בזה.
|
|
|
|
#48 |
|
Senior Member
|
dodihob כל מילה ברזל
|
|
|
#49 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
כל אחד יודע לרשום הודעות סיפור... אבל בפועל איפה אתם?
היה אמור להיות פיינטבול שנדחה להחודש, איפה זה עומד? אפשר לפתוח עוד שרשור מפגש, לא חייב שיגיעו 30 רכבים, יש למועדון גרעין חזק עם אנשים די קבועים ואיכותיים. תכל'ס אין לי בעיה לנקוב בשמות ומי שנעלב שהוא לא נמנה בין האנשים יכול מצידי לעשות קפיצת ראש לתוך האספלט האיכותי. נעשה עוד ניסיון?
|
|
|
|
#50 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
איתי לא רק בעלי ספורטיביות אוהבים את המותג לי הייתה דובלו,ועכשיו פנדה חדשה
יכול להיות ואני מדבר בתור משהו שלא היה אף פעם במפגשים זה שכאילו יש חבורה קבועה ומגובשת וזה מעולה כן,אבל איכשהו מי שחדש לא יהיה לו ממש מה לעשות שם.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
| האירוע השנתי של מועדון אלפא רומאו, מפגש "צל תמר", יום ו', 22.5.09 | gilgil | פעילויות המועדון | 1 | 20-05-09 15:20 |
| תמונות מפגש מועדון פיאט, 23.06.06, "מצת אור"- חיפה | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 1 | 21-02-09 00:07 |
| מפגש עם מועדון מאזדה, מתחם "מסלולים" 29.12.07 | gilgil | פעילויות המועדון | 101 | 01-01-08 22:59 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד