![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
אני מדבר על שחורה, כדי להגיע ל-150 צריך להיות קוסם
.מה זה משנה, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה המלצה שלי בזבוז כסף. מי שמכיר אותי יודע אם משהו היה מוסף כוח למנוע (חוקי) זה כבר מזמן היה אצלי. חכם אחד אמר פעם: תמכור תפיאט תביא אוטו
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
דיברתי עם החכם הזה... אני מקשיב לו
|
|
|
|
#13 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
שום דבל חוקי לא יתן כלום למנוע הזה! כי אם היה זה כבר מזמן היה על הרכב שלי!
כל מה שתשים זה סתם בזבוז כסף ודיי כבר להפליץ כל שניה שיש מה שירים את הכוח של האוטו הזה. רוצים יותר כוח תקנו איביזה טורבו
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
איביזה טורבו תקנה אתה
אנחנו נקנה רכבים שבאמת יודעים לנסוע
|
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
![]() תפשפש קצת בפורומים ולא במה שקורה פה בארץ צנרת קומבינה ב 4 שקל ארבעים ,ופילטר סיני מתפורר משומש .באמת לא ישנו לך הרבה . אבל,אגזוז סופר ספרינט 50 ממ{ויש יותר טובים }הדרסים וקיט יניקה בריא אתה ב160 כ'ס מדוייק .ללא ממיר כמובן . וזה לפי דינו בחו'ל בכמה בדיקות שונות ובכמה רכבים שונים ..אז אני לא יודע מה אתה עשית ? כמה אתה יודע ?,או כמה נכון אתה חושב שעשית ?. אני רק יודע שטורבו קטן וחמוד ,בבניה נכונה יעלה לך הרבה יותר ..וזה באמת מניסיון .. מה שנקרא היתי, ראיתי ,ועשיתי .ובכמה מכוניות . ועוד לא נכנסתי בכלל לשיפורים בראש והחלפת קמשפטים {קולומבו לדוגמה }מחשב ניהול . שם אתה כבר מגיע להספקים מכובדים ..ומאד.. בקיצור Michael ,בשקל וחצי ,או קצת יותר .לא משפרים HGT .זה קצת יותר יקר . ביננו ,אני לא מאמין שהיית באיזור של מה שהזכרתי ,או מישהו שאתה מכיר היה . אז לקבוע שהכל שטויות צריך קבלות .."סופר גיבור "שלי ,ואני לא מאמין שיש לך כאלה . הא ,ואם תחפש "הכל חוקי "פה בארץ אתה תרד בכוח סוס לא תעלה ..
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
אם הייתי יודי בודאות שחלקים כאלו ייתנו תוספת כזאת מזמן הם היו על הרכב שלי, לא שאני חלילה מזלזל במה שאתה אומר אלא שפשוט היה לי קיט יניקה של gsr והוא היה שווה לתחת בלשון המעטה וזה כביכול הקיט ב-ה הידיעה לרכב הזה. אגב, מיכאל די מבין גדול ברכב הזה ככה שיש מצב שהוא גם צודק, בקיצור בלי הוכחות לכאן או לכאן אין טעם לדבר סתם.
|
|
|
|
#17 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
אני רוצה לראות את זה! אמרת יש בחו"ל תוכיח.
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
למען האמת לפי מה שאני זוכר מקריאה בפורמים באנגליה יש המלצות חמות על הצנרת הזאת וכותבים שהיא באמת מוסיפה לא מעט, לא זוכר מספרים מדוייקים אבל זה נע סביב ה-15-20 כ"ס בטוח. לא זוכר את הסיסמאות לפורמים שם לצערי כך שלא אוכל לחפש.
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
בשביל תוספת של עשרים כו״ס אני הייתי מוכן לשים עשיריה על הצנרת הזאת ותאמינו לי שאני לא מדבר סתם באוויר. הבעיה היא שבאצלנו בארץ הסדנאות אין להן מספיק אומץ ואם אין לך ואגית או אימפרזה או סיויק לא קשורה לחיים אז לא ידברו איתך. נגיד ובתאוריה הצנרת מוסיפה כמות כוח כזאת, האם הגיר והקלאצ יוכלן לעמוד בזה, ידוע שהמחשב ברכב הזה נעול לחלוטין ואין אפשרות לעשות מיפוי, אז איך המחשב המקורי מתמודד עם השינוי, יש פה הרבה סימני שאלה ולי אין בעיה לשים את הרכב שלי כרכב לניסוים הללו רק הבעיה היא שאין מישהו שיוכל להתמודד עם זה. הסדנב שמוכנה לייבא לי את הצנרת לא מסכימה להתעסק עם ההתקנה. בקיצור, סעו חוקי וסעו לשלום.
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
http://www.puntopower.com/gallery_mine.html
בלי ממש לחפש יותר מידי ,שלושה שלבים וכמו שאמרתי הדרסים ,צנרת מקצועית וקאט בק . פלוס יניקה ברמה = 152 כס בשלב 3 וזה בלי ניהול ..בלי קמשפטים ..ובלי שיפור ראש מנוע . עם אלה גם 170 +לא יפתיעו אותי. http://www.youtube.com/watch?v=rxMuoqKf0YI גם פה סעפת פליטה רצינית +יניקה = 150 כס
only the turbo guys have the ability to disappear נערך לאחרונה על ידי turbo guy : 26-04-11 ב 11:13. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה שיפורים לרכב שלי | dodihob | שיפורים וקוסמטיקה | 169 | 18-07-13 00:56 |
| חנות שיפורים צפון??? | ספייס5822 | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 10-06-13 11:16 |
| למורעלי פונטו ואוהבי שיפורים | ben_david7 | פונטו - טכני | 12 | 08-04-11 20:24 |
| לחובבי שיפורים וHGT כנסו! | שחרון | פיאט כללי | 2 | 11-07-10 17:54 |
| שיפורים-עשה זאת בעצמך!!! | פורום הגראז' | 0 | 15-11-05 13:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד