![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto s60
|
קמשפט חם פונטו 99 s60
קודם כול אני חדש באתר נעים מאוד להתקבל לקהילה הזאת!
אם לא הגעתי לפורום הנכון אשמח אם תפנו אותי לנכון. קמשפט חם: הושקע באוטו הרבה מאוד כסף על כול המכלולים מסביב. אז הנה ממכם אם המצב היה לפני חצי שנה הייתי קונה פונטו gt וזהו. אבל כרגע זה המצב. הייתי רוצה לדעת אם הוספת קמשפט חם, אם הדבר יועיל במשו, כי האוטו ממש זקן בשבילי. בכללי אני לא רוצה אוטו שמעיף מכוניות ברמזור בסך הכול אוטו שנוסע קצת יותר טוב. כול שיפור שיוסיף לאוטו משו יתקבל בברכה. תודה רבה לעוזרים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
מה יתן לך קמשפט ?
קמשפט ממוצע יעלה לך שליש ממחיר הפונטו .אולי אפילו חצי. ונגיד שהחלפת קמשפט, מה הציפיות שלך שהפונטו תהפוך למיפלצת ? קמשפט אפילו לא יגלח שניה "מהמיאוץ האין סופי " של הS60 להגיע ל100 קמש סיכום : קמשפט בלבד לא יהיה מורגש כמעט .וחבל על כל שקל שלך .
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא מדוייק יתן לך מומנט יותר גדול
תחליף את בית המצערת ל38 ממ של פונטו 75 +סעפת פליטה כפולה גם של 75 +קאמשאפט חם +ציפ יתן לך עוד כמה סוסים. אצלי אני עשיתי את זה אבל יותר משופר והחלפתי את ראש המנוע+ מחשב +משאבת דלק . אם אתה מסוגל לבד לעשות את זה הדרך תהייה יותר קלה ולצורך זה קנה רכב לפירוק. כל הסט הזה יעלה לך 2000 ש"ח במינימום. רק אחרי זה תתחיל להינות וזאת הצעתי לכל מי שמנסה לשפר גם בדרך החוקית את פונטו 60 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
צטט:
נו וכמה סוסים נתן לך כל הכאב ראש הזה ?? גורים של סוסים אולי ? סוסים בוגרים ממממממ לא נראה שהרבה .. יותר קל למכור ולקנות 75 יצא גם יותר זול ובטוח יותר אמין מי צריך את כל השטויות שהצעת ?
only the turbo guys have the ability to disappear נערך לאחרונה על ידי turbo guy : 16-12-10 ב 12:09. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto s60
|
בחור הטורבו.
רשמתי כבר הושקע בכול המכלולים של הרכב הרבה מאוד כסף. יש באפשרותי לעשות את זה לבד. אח שלי מוסכניק במקרה. לא מצפה שיהיה לי רכב טורבו שיסע קצת יותר חזק. בזמנו חבר הביא רכב סיטרואן ax מנוע 1400 עם קמשפט חם ועוד כול מיני שטויות והאוטו היה נוסע חזק מאוד ביחס למכוניות האלו. זה מספיק לי . הפונטו פשוט נוסעת כמו עגלה!. נערך לאחרונה על ידי gabi1234567 : 16-12-10 ב 14:22. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
אני חייב לומר שאני נוסע על כזאת ומאושר עד הגג. היא נוסעת יפה מאד, עולה למהירויות יפות מהר מאד כולל עם מזגן ו-4 אנשים ובינינו, מי צריך לנסוע יותר מהר מ 110-120? גם ככה מצלמות מהירות בכל מקום (ואני כבר נתפסתי כמה פעמים ואפילו הייתי שלול) וגם ככה הדלק מגיע לרמות כאלה שצריך לחשוב טוב טוב לפני כל לחיצה על הדוושה..
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא אתייחס לכחמולוגים
שיפור שהצעתי לפונטו 60 עם ראש מנוע 75 ומרכיביו כמו שצינתי + ציפ יתן לך 50% בהספק. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
גם עם פורטינגים בראש ,קמשפט הכי חם שיש ,סעפת פליטה {קוטר מוגדל }+ 4ל 1 +ציפ +קיט יניקה שזה קצת {הרבה }יותר מיקצועי מהשיפור הדי חובבני שהצעת לא תגיע ל50% מה שנראה אולי שעדיף "שחכמולוגים" לא יתיחסו אליך
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
Turbo Guy, בוא נספור:
החלפת ראש מוסיף 15 סוסים (כמו בפונטו 75S) צ'פ, סעפת וכל מה שאמר יאיר זה עוד בסביבות 15 סוסים. זה יוצא כבר 90 סוסים. 60+ 50% = 90! תחשוב... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
בפיאט אונו 45 שנת 90 150 סוסים ..אתה לא נראה לי אחד כזה שים את האוטו על דיינו והדעה שלך תישתנה מהר מאד ..
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איך דוחים משפט תעבורה ללא עורך דין | DanieL_A4A | אוף טופיק | 12 | 24-10-10 16:27 |
| אטם לקמשפט | dovi952@walla.com | קופה - טכני | 3 | 01-06-10 11:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד