![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אונו טורבו
|
פרוייקט צביעת ג'נטים
שלום לכולם
רציתי לשתף אותכם בפרוייקט שרציתי לעשות מזמן . זה פרוייקט צביעת ג'נטים לצבע המקורי אז בואו נתחיל. חומרים 1 צבע יסוד בשפה של הצבעים "פריימר" בחרתי את הצבע שלפי דעתי מאוד אכותי של חברת MOTIP ![]() 2 תרסיס צבע מיוחד לג'נטים בצבע כסף . גם של חברת MOTIP ![]() 3 תרסיס לקה לגימור חלק ומבריק גם של חברת MOTIP ![]() 4 תכשיר לניקוי שומנים והפיח של הברקסים מיוחד לג'נטים ![]() 5 נייר שיוף מספר 400 זה נייר שיוף מאוד עדין משייפים אותו עם מים ![]() 6 מסכה נגד אבק ופיח חשוב מאוד מאוד להגנה מפני השיוף , והתרסיסי צבע מאוד רעילים ![]() 7 מברגה שמחובר עליה נייר שיוף גס לשיוף ראשוני להסרת הצבע הקשה ![]() וזהו אפשר להתחיל לעבוד שלב 1 פירוק הג'נט מהצמיג לעבודה נוחה יותר. לא חובה אבל יותר קל לעבוד ![]() שלב2 ניקוי הג'נט עם החומר של הג'נטים . פשוט וקל לרסס,לחכות 2-3 דקות , לשטוף ,ולנגב. ![]() שלב 3 להתחיל את השיוף עם המברגה . למקומות שהמברגה לא מגיע לעבור עם הנייר שיוף והתוצאה ![]() שלב 4 לאחר ששיפנו מנקים טוב טוב עם מים .רצוי לעבור על המקום כמה פעמים שלא היה לכלוך כהכנה לצבע יסוד . ואז מתחילים לרסס שכבה ראשונה של הצבע יסוד . ![]() ועוד שכבה אחת . בן שכבה לשכבה ממתינים כ 8 עד15 דקות ![]() שלב 5 מומלץ לאחר שהצבע יסוד היתייבש . לעבור עם טינר על מנת לנקות טוב טוב מפני לכלוך כהכנה לשכבת צבע הראשונה. ואז מתחילים לרסס צבע שכבה ראשונה ![]() בן שכבה לשכבה גם כן מחכים כ 8 עד 15 דקות . אפשר גם לבדוק עם אצבע בזהירות במקום מוסתר עם הצבע היתייבש . ואז מרססים שכבה שניה ![]() שכבה שלישית ואחרונה ![]() לאחר שהצבע היתייבש בשלוש שכבות . מתחילים לרסס לקה לגימור יפה יותר ![]() מחכים 20 עד 30 דקות בן שכבה לשכבה של הלקה .מומלץ לעשות את זה במקום סגור על מנת להימנע מאבק ושאר הדברים להידבק בלקה .שכבה שניה של לקה . ![]() וזהו זה אני מקווה שמי שירצה לצבוע בעתיד יעזר בפרוייקט שעשיתי . עם יש שאלות אוו משהו לא מובן אני תמיד פה . אההה מי שרוצה לדעת . את כול החומרים פרט לנייר שיוף והמסכה .קניתי באוטו דיפו |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
מלך! אני כבר הרבה זמן לא יודע איך לעשות זאת.
והתוצאה.. מדהים!מה העלות של החומרים?
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
יפה מאוד, תוצאה מדהימה!
אני כבר תקופה רוצה לצבוע את הג'אנטים שלי.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
עלות החומרים
כול תרסיס 40 ש"ח נייר שיוף10 ש"ח חומר לג'נטים 25 ש"ח סה"כ 145 ש"ח |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
אונו טורבו
בסופו של דבר סידרת את הטורבו והחלטת לא למכור?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
האונו משתדרגת בקרוב מאווד עוד פרוייקט יעלה .
קצת שהיה בשביל מה לחכות//............ TD04 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() למי שמבין נערך לאחרונה על ידי UNO TURBO 92 : 16-12-10 ב 18:29. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
הפרוייקט החל היום כולל מילוי עם חומר פחחים (בונדו).
תמונות בימים הקרובים.
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
פששש תותח יצא מהמם!!!! עבודה נקייה ומקצועית!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
נראה קלאסה אם היה לי זמן פנוי היתי יושב ועושה גם, קבל ח"ח נראה שיש לך הרבה סבלנות
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
פרוייקט צביעת ג'נטים עידכון
קצת תמונות של אחרי ההרכבה על הרכב ..
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צביעת ג'נטים | yossi136 | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 20-11-10 23:57 |
| צביעת ג'נטים | mokidog | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 09-05-09 19:16 |
| צביעת ג'נטים ? | etavz3 | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 30-03-08 00:37 |
| אכזבה גדולה מהיום... (פרוייקט צביעת מראות) | פורום הגראז' | 3 | 26-05-07 15:09 | |
| פרוייקט- צביעת מראות צד בפיאט אונו Mk2 | פורום הגראז' | 6 | 04-04-07 22:14 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד