![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
| צפה בתוצאות הסקר: באיזו שיטה נוח לכם ללחוץ על דוושת המצמד | |||
| עקב מעוגן לרצפה |
|
16 | 42.11% |
| רגל מרחפת באוויר בלחיצה ובעזיבה |
|
22 | 57.89% |
| מצביעים: 38. אתה לא יכול להבציע בסקר זה | |||
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
צטט:
ה-FSR אופניים מצויינות! הן עלו לא פעם על הפרק בכל מחשבה על השתדרגות לשיכוך מלא אבל הן תמיד היו יקרות לי מידי.. ![]() בכלל, אני מאד אוהב את השלדות, הגיאומטריה והמתלים של ספשלייזד. שידרגת את הבולמים או שאתה עם הציוד הסטנדרטי? (מה הולך שם אני כבר לא זוכר: מקדימה פוקס 140 מ"מ ומאחורה ROCKSHOX ?) אחלה אופניים וכמובן - אחלה ספורט ותחביב.
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
זה לא סטמפג'אמפר, זה הדגם אחד מתחת.
יש רוקשוקס טורה 120 מקדימה וXFUSION מאחורה. זו הרמה אבזור אחת מעל הנמוכה ביותר (כוללת בלמי דיסק בין היתר). הדבר היחיד ששדרגתי זה את הפדלים לCrank Brothers 5050. מעבר לזה הן סטנדרטיות לחלוטין. אני מאוד מבסוט מהן, למרות שדיי בא לי לעבור לסטאמפג'אמפר, כי יש להן זוית רכיבה קצת יותר ניטרלית. אבל כן, המעבר הבא יגרור הוצאה של מעל 10 אש"ח, אז אני אמתין עם זה קצת עד שאני באמת אמצה אותן עד הסוף. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
אני מושבניק.. במקור נהגתי בטרקטור הרבה לפני האונו, ובטרקטור אני לא חושב שאפשר להחליק את הרגל באלגנטיות על הדוושה... אז אני מהאנשים שעם כל הרגל
מה שכן כיוון שעשיתי הפסקה של 3 חודשים בנהיגה והיות ויש לי 2 רצועות קרועות בברך היה לי קצת קשה להתרגל לקלאצ' באונו שקצת קשה יחסית לרכב אבל אחרי חודש זה בסדר ![]() ובנוגע לאופניים אם כבר נכנסתם לזה.. גם אני בתחום, זנב קשיח מעט מיושנות HARO V4, רוב האנשים שרכבתי איתם צחקו עלי על הזנב קשיח אבל גם אחרי 5 שנים שהם אצלי לא מציע לזלזל בהם מה שכן הם הגיעו עם דיסקים מכאניים שממש לא היה בא לי עליהם, העפתי אותם שבוע אחרי שהאופניים היו אצלי והחלפתי לרפידות טובות החלום זה לקנות גארי פישר זנב קשיח (אין דגם ספציפי - כשיהיה תקציב נתחיל לחשוב לע דגם) |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
צטט:
עד שקראתי את האשכול הזה היה לי מאוד מובן מאליו שלוחצים עם כל הרגל.. כלומר לא הסתדר לי בראש בכלל מ צב שבו אתה נועל את העקב לרצפה זה אולי קצת מטומטם לשאול אבל אני חושב שקצת קשה ללחוץ את הקלאצ עד הסוף כשאתה נועל את העקב, או שאני טועה? אצלי באונו אני לא חושב שאני מגיע עם הרגל עד הסוף אם אני נועל את העקב (ואני עם מידה 45 בנעליים )
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אני עם חסידי השיטה השניה.
פשוט רוב הזמן רגל שמאל שלי נמצאת בצד, במקום המיועד לה כשלא משתמשים בקלאצ'. אז כשצריך אני מרים אותה לקלאצ', מוריד, מעלה ומחזיר אותה לנוח. השיטה הראשונה מעייפת את הרגל, והיא נוטה למצוא מקום לנוח על דוושת הקלאצ'.
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
לגארי פישר יש קשת רחבה של רמות. אני רוכב על רמת כניסה, דגם WAHOO, שילדת אלומיניום 6061 T6, בולם סנטור, בלמי חישוק, אביזרי בונטרייגר ושימנו DEORE. מדובר באופניים סופר-מהירות וקלות לתמרון וממש לא יקרות: 2400 ש"ח פלוס מינוס. שלושה חברים שלי שרכבו על שיכוך מלא, החליפו לאופניים כמו שלי רק בגלל שנוכחו לראות שאם אני רוצה - במכת פדל אני משאיר להם אבק ונעלם באופק... ![]() אין איבוד אנרגיה בזנב קשיח. אתה נותן כוח וכולו יורד לגלגלים. פשוט נהדר. דגם מומלץ בחום.
דוד קלדרון - רע"ן חקירות | רשות האוכלוסין, ההגירה ומעברי הגבול | http://www.piba.gov.il פתרונות מחשוב ותכנות בסיסי נתונים לעסקים קטנים (VBA/ ACCESS) נערך לאחרונה על ידי davidka : 13-12-10 ב 19:23. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
|
צטט:
את הלחיצה באמת קשה לבצע במצב של עקב נעול, אבל את העזיבה ביצעתי תמיד עם תמיכה של העקב. זה נתן לי ייצוב של הרגל, אבל כמו שאמרתי לפני כמה ימים, התחלתי להתרגל לשיטה השניה ומיישם אותה בחודש האחרון..
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קול לא רגיל באונו96 | unoies | אונו - טכני | 2 | 13-07-09 14:38 |
| שמן גיר רגיל | yair068 | פונטו - טכני | 8 | 31-03-09 03:32 |
| בעיית גיר (רגיל) | jokerax | בראבו - טכני | 0 | 10-08-08 15:42 |