![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto ELX
|
אתם מגדירים את הפונטו שלכם כרכב אמין?
לא הכי טכני שבעולם, אבל עדיין מסקרן אותי
יש לי פיאט פונטו קצת יותר מחצי שנה, וביקרנו דיי הרבה במוסך ונפרדנו כבר מכמה אלפים מאז הקנייה - מנוע הגה חשמלי, סטרטר, נזילת מים לא ידועה וראש מנוע. (לא כולל עוד כל מיני תיקונים שאני מגדיר כבלאי כמו גומיה לצירייה, מכה באגן שמן ומצבר ולא מייחס אותם לאוטו) אבל מתעוררת בי השאלה האם זה עוד ימשיך או שסיימתי עם הצרות? איך אתם מגדירים את הפונטו שלכם? אמינה? אתם ניכנסים איתה הרבה למוסכים? מדובר על פונטו ספייס 2002 16V תודה על התגובות |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אמינה ביחסית לרכבים אחרים.
לשאלתך האם זה יפסק? אז כן. זאת התשובה. רכבי איטליה רגישים מאוד לטיפולים לא נכונים או טיפולים שלא בזמן. אם תטפל ברכב (במיוחד קודמך והידיים לפני) כמו שצריך, אז לא צריכה להיות שום בעיה. אך תשכח בכל זאת שמדובר במכונה דינמית שיש בה תנועות של מרכיבים ובהם יש בלאי טבעי.
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto ELX
|
אוקיי
תודה על התגובה, ומכאן זה מביא אותי לשאלה הבאה (מכיוון שלא ראיתי במקום אחר בפורום)
מהם הטיפולים שצריך לעשות? אני רואה אנשים כותבים "טיפול גדול 20K" וכאלה. השאלה שלי היא מה לעשות בטיפולים רגילים של 10K ומתי לעשות טיפולים יותר מקיפים ונרחבים? תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
אני מעיין הרבה בפורום.
מערכות הגה מיתקלקלות (פונטו)וריטורים מרעישים(פונטו)תושבות מנוע יקרות הולכות(פונטו)ראש מנוע רגיש ולא מחזיק(פונטו),ועוד כול מיני בעיות ,יותר מידי מחלות כרוניות לדגם אחד.אני לא היתי מחזיק כזה אוטו.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
בעיות הגה - מסכים - עכשיו נפתר בסכום סימלי בזכות בן במוסך מורשה בנתניה
וריאטור - בעיה בדגם HGT בלבד תושבות מנוע - החלפתי בשלי שקניתי את הרכב, יצא לי עם עוד כל מיני דברים קטנים כולל פראפלו 700 ש"ח במורשה (תושבת עליונה) ראש מנוע - בעיות כשאנשים לא מטפלים/שומרים כמו שצריך יש עוד בעיות מטורפות בגללם אני לא צריך להחזיק את הרכב?
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 20-04-10 ב 23:05. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
|
כן תימכור תיקנה אוטו נורמלי
יש הרבה מכוניות שנוסעות ונוסעות בין הטיפולים וזהו.(יפניות בעיקר)תעיין בפורום רכב כללי ,ושם תיראה שבעיות יש לכולם כי נוסעים ,אין מה לעשות.אבל בעיות סידרתיות שהגיעו להיתיעצות בתביעות וכו יש רק לפונטו,והגה?מזה .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בעיות כרוניות הן כתוצאה מטיפול לקוי ולא בזמן .בואו נהיה קצת קונקריטים מה אחוז אנשים שיש להם 100 אלף שקל ורצים לקנות רכב חדש מחברה והולכים על פיאט פונטו ???!?!!
אחוז זה מזערי ואולי לא קיים מכוניות פיאט ברובם מכוניות שנקנו כרכב חברה או השכרה או ליסינג וכולני יודעים משמעות הדבר ואיך מתייחסים לרכב כזה בנהיגה וגם בטיפולים לכן אחרי תקופה הבלאי יהיה מואץ ואנחנו נסבול מזה לכן שאומרים להתחרק ממכוניות שהיד האחרונה לפחות לא פרטית זה לא סתם גם אם המחיר מאוד מפתה . לא כל מה שנוצץ זהב לגבי פותח השרשור בכדי לתת ציון אמינות צריך להשוות אמינות ביחס למחיר לירידת ערך ולקטגוריה של הרכב לדעתי הפונטו הכי אמין במחיר מאוד זול קל לטיפול ובעל הנדסה כיפית ולא מסובכת וצעירה ולא רלוונטי להשוות לשאר מכוניות למשל טויוטה יאריס 2002 עולה כ47אלף שקל הייתי קונה 3 פונטו ספייס אותה שנה פולו 2002 עולה 35500ש"ח פיגו 206 אותו דבר בעלת מחיר מופקע לא לשכוח בכלל שהספייס היא מרווחת מכולם |
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
|
חח כן, על טויוטה שמעת? או לקנות שברולט קרוז שמחליטה לכבות לעצמה את המנוע באמצע נסיעה בשביל "לעדכן" חומרה
אני לא הולך להתווכח על האמינות של רכבים יפניים מול פיאט, אני אישית גם מאמין שרכבים יפניים יותר אמינים, פיאט פונטו זה רכב זול, הנועד להיות קל לתחזוקה, זול חסכוני ואמין. אך אנו בארץ ישראל, אשר אושקים אותנו מכל כיוון (גם המחיר המטורף של ה-500 שאמורה להיות זולה מהפנדה בגרסה הנמוכה שלה) ולכן הכל נהיה יקר יותר, הטיפולים והמחיר. אז קיבלנו רכב חסכוני בלבד, כי את הטיפולים הזולים והמחיר הזול לא קיבלנו. Welcome to Israel
|
|
|
#9 |
|
חבר מועדון
|
כנס לקרספורום
תעשה חיפוס על "הגה"תיראה רוב בעיות הגה זה פונטו.תעשה חיפוס "וריטור",גם פונטו,"ראש מנוע",פיאט.מה זה ,לא מספיק?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
מנהל
|
בעיות ההגה בפונטו זה בעיה נפוצה, בגלל זה היא עולה הרבה בפורומים, זאת אכן תקלה בכל רכבי הפונטו ושוב ניתן לתיקון בעלות סימלית.
אני לא מבין למה אתה חוזר על הוריאטור, הבחור שפתח את השרשור מדבר בכלל על הפונטו ELX, זה כמו שאני יגיד שיש לפונטו בעייה שאין שעון חום, בגלל שבדגם ה-s אין וזאת למרות שבשאר יש. אין וריאטור, אלה רק בדגמי ה-HGT. (אגב זאת גם בעייה ברכבי אלפא רומאו, לא רק ב-HGT). הרבה בעיות ראש מנוע - נובע מקמצנות/חוסר ידע ואו חוסר רצון לטפל ברכב כמו שצריך, כמה קשה למלות פראפלו ולבדוק מידי פעם את מפלס המיים. וכאשר יש טיפול טיימינג לבדוק את המערכת ולהחליף חלקים זניחים בשביל למנוע תקלות. מכל הבעיות של הראש מנוע, כמה טיפלו ברכב כמו שצריך? אשמח לדעת
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איך הפונטו שלכם בהנעה בבוקר ? | Sharon | פונטו - טכני | 9 | 02-11-09 10:58 |
| פונטו ELX כרכב ראשון | Sunflower | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 04-07-09 13:05 |
| רעשים כאשר מגבירים את המזגן ל 4 . | RFOX | פונטו - טכני | 13 | 29-03-09 19:48 |
| הפונטו שלי בפחחות ואתם מקבלים עדכונים | פורום הגראז' | 18 | 29-11-06 14:26 | |
| תמונות שלכם והרכבים שלכם | מועדון פיאט ישראל | 6 | 28-06-05 15:12 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד