![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
איזה שמן ואיזה נוזל קירור לשים לPunto HGT ?
יש לי Punto HGT 2002
איזה שמן צריך לקנות ? מה ההבדלים ביניהם? יש לי נוזל קירור ורוד, מה זה ? קראתי שזה מה שצריך לפונטו HGT, איפה אני קונה את שני הדברים האלה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
נוזל הקרור הוא כנראה פאראפלו, ניתן לקנות בכל מוסך של פיאט, לא כזה קשה להשיג אותו והוא המומלץ לפיאטים בכללי מהיצרן.
לגבי השמן, אמור להיות במצב רגיל 10w40 חצי סינטטי, אם אתה לא יודע עדיף להחליף שמן ופילטר, שזה גם ככה מומלץ כי אתה כנראה לא יודע מתי לאחרונה הוא עבר טיפול או החלפת שמן. בכל מקרה אם אתה מטפל או תטפל במוסך מורשה של פיאט הם ידעו מה לשים!
![]() |
#3 |
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
אני שם 10W60 הוא יחסית יקר אבל טוב, אני מתפל את האוטו שלי בתלתן בקרית אריה והם מוסך ממש טוב והמחירים עוד יותר. יש שם אחלה אנשים שיודעים לעבוד ואני ממש אוהב את היחס וכו'.
כמו ש BENDA 36 אמר אם אתה מחליף שמן אז תחליף על הדרך גם פילטר זה עוד כמה גרושים. החבדלים בשמני הם הצמיגות שלו כשהוא קר וחם עם אני לא טועה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
קודם כל תריץ חיפוש, בבקשה.
נושא הפראפלו עולה כאן כל שני וחמישי. נושא השמן גם כן הוזכר לא מעט פעמים. 5W40, או 10W60. סינטתי מלא. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 02-01-10 ב 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
גדעון אתה אלוף! מקבל את התיקון שלך לגבי השמן!
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 23 | 08-07-09 20:29 |
איזה נוזל קירור לפונטו? | shakedd | פונטו - טכני | 1 | 17-12-08 00:28 |
שאלה|איזה תוסף דלק לשים? | lrl23 | פונטו - טכני | 3 | 03-10-08 20:06 |
צבע נוזל קירור | gingel | פונטו - טכני | 12 | 02-05-08 21:18 |
איזה שמו מומלץ לשים בפונטו 95 שאוכלת קצת שמן? | פורום הגראז' | 3 | 12-06-07 23:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד