![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה 3
|
רכישת רכב, 20 עיצות זהב - האם יש מה להוסיף ?
אספתי מהפורומים השונים 20 עיצות זהב לפני רכישת רכב, במידה ויש מישהו משהו להוסיף, אשמח לקרוא
1. השוואת ת.ז המוכר אל מול רשיון רכב + תעודות ביטוח 2. ספר טיפולים, לוודא ביצוע טיפולים + היכן בוצע + מרווחי זמן + קילומטרז' 3. התחייבות לשלדה מנוע וגיר בבדיקה 4. סיבוב על הרכב 5. לוודא את יד הרכב ברישיון (01 משמעותו יד שנייה) 6. להסתכל על הרכב לחפש דברים חריגים (חלקים שנראים חדשים מידי, למשל) 7. לוודא תחת סעיף "מקוריות" ברשיון הרכב שלא מדובר ברכב להשכרה לשעבר 8. משנת 2008 - לוודא תחת סעיף "מקוריות" שלא מדובר ברכב ליסינג לשעבר 9. להשוות מספר הרכב ברשיון הרכב מול לוחיות רישוי בפועל 10. להשוות מספר שלדה ברשיון הרכב לעומת הספר ברכב עצמו (אמור להיות באיזור הדשבורד) 11. רכב מעל 3 שנים - האם הוחלפה רצועת טיימינג / מתי צריך להחליף 12. לבדוק מתי יש לבצע טסט 13. לבדוק מתי בוצעה העברת הבעלות האחרונה של הרכב (קרוב מידי = נורת אזהרה) 14. לוודא שבתחתית הרשיון ומאחוריו של חותמות + תאריך שבו עבר הרכב טסט, לא כתוב "הפקדת סוחר" או "כפל רשיון" + בתוקף ולא ישן 15. לבדוק מפלס שמן ונוזל קירור 16. לבדוק את המזגן על קירור, ולאחר שהרכב מתחתם, גם על חימום 17. נסיעה בדיקה - העברת הילוכים, בלימה, פניות, אורות, מגבים, מראות חשמליות 18. בדיקת שעבוד רכב באינטרנט (בתשלום) 19. החתמה על התחייבות לפני הבדיקה (שלדה, גיר, מנוע) ובדיקת הרכב במכון מורשה לבחירת הקונה 20. מסירת ההמחאה הבנקאית לידיד המוכר, רק לאחר ביצוע ההעברה הבנקאית |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
זה ניראה שאתה קונה נירות.
ומה אים בדיקה פיזית שלך לרכב ,לישמוע את המנוע,למשש,ליבדוק נ ז י ל ו ת,ליבדוק את האויר"שמן" מהנשם,לילחוץ בפינות(בולמי זכזועים),למשש לגעת בצמיגים ולנדנד לשפילים בגלגלים,ליבדוק אגזוז ,ליסתום ולישמוע בריחת אויר,חופשים בהגה,ריקבונות,רכב זה כמו בחורה .
נערך לאחרונה על ידי upetar : 13-12-09 ב 00:03. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
צטט:
למה שמוכר פרטי יתחייב לך בכתב?? מרכז טרייד-אין או בחברת השכרה יתחייבו לך כי הם דוחפים את הרכב לבדיקה כל חודש בערך... אני כמוכר פרטי, גם אם הייתי בטוח ב99% שהכל תקין מכנית הייתי מעדיף להגיד לך ביי ביי מאשר להתחייב לתקן ליקויים במכון רכב - כי עם כל הכבוד יש להם נטייה להפריז. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
מי שהולך לפי החוקים האלה סביר להניח שלא יקנה בסופו של דבר רכב יד שניה בחיים שלו אלא רק חדש מהחברה. רוב הכללים מראים על זהירות וזה בריא וטוב אבל חלקם מוגזמים מאוד.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אוטו מקרטע ומרגישים קפיצות במנוע(98 מנוע 1600) | shlomimo | מריאה - טכני | 6 | 12-09-08 03:44 |
| לא ניתן להוסיף סמלונים | gsk | אתר המועדון | 2 | 13-12-07 12:28 |
| אני עובד עיצות | פורום הגראז' | 9 | 30-08-07 03:35 | |
| בעיית הקפיצות באוטו ממשיכה, ואף החמירה. בבקשה זקוק לעזרה. | פורום הגראז' | 23 | 31-05-07 19:16 | |
| חברה, עדיין בקשר לבעיה שלי באוטו של הקפיצות. | פורום הגראז' | 1 | 28-05-07 19:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד