![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
|
היי פיליפ,
כן, הולך על המידה המקורית, אין לי הרבה ברירות ואין לי רצון להכנס להרפתקאה. חבל ש ס.מ.ל.ת לא מאפשרים לדגם שלי לקבל אישור. שאלה אחרונה וחביבה (היום בערב מתקין את הצמיגים). מה התאריך ייצור הכי סביר שעוד בסדר? עד שנה? סליחה על כל השאלות, עד היום הייתי על אופנועים. ![]() -ד |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
|
שנה זה כבר הרבה מדי, חצי שנה-8 חודשים (מקסימום!) זה עוד סביר
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
שנה זה הרבה, מסכים, אך נסיעה עם צמיג עם בונגילה הרבה פחות עדיפה ואף מסוכנת.
מעבר לזה, אני אעדיף צמיג טוב בן שנה מאשר צמיג דרעק בן יום. אסור לשכוח שלפותח השרשור אין הרבה אפשרויות, הוא חייב להחליף צמיגים.
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
בהחלט.
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
|
רק רציתי לעדכן על היוקוהמה ששמתי.
ראשית, תודה לכולם על העיצות ועזרה- עזרתם לי המון ואני מעריך את זה. אז בקיצור, אחרי קצת יותר משבוע עם היוקוהמה אני יכול להגיד לכם שאין ספק שהצמיג בעל אחיזה טובה, הרבה יותר שקט. יש לו קצת צורך להתחמם בשביל ביצועים טובים. מה שהכי הצחיק אותי, היוקוהמה הורכבו על הקדמיים והאחוריים נשארו צמיגים סיניים כלשהם. אז עכשיו, כאשר אני לוקח סיבוב או בכביש טכני, הקדמיים אוחזים ממש יפה והאחוריים עושים לי דריפטים- אבל נשלטים! זה די מבדר וגם כיף, האחוריים ממש משאירים שובל עשן בסיבובים חזקים- אבל שוב, הם חורקים, מחליקים אבל לא לגמרי מאבדים אחיזה או שליטה וקצת פיצוי בהיגוי שומר על קו (רחב מעט) בפניות. אז הצמיגים הטובים הבליטו את המצב של הצמיגים האחוריים.. אז מחר הTOYO יהיו לי על האחוריים (כי יש במלאי). סתם רציתי לשתף. -ד |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
כשהתחלתי לקרוא ,לא הבנתי מה משמח אותך שאתה בסכת חיים עם הסינים מאחור
טיפה רטיבות מקרית על הכביש ובסיבוב הבא היית מאבד אחיזה ולא סתם דריפט או עשן כזה או אחר שמחתי לשמוע שמחר אתה שם מאחורה במקום הזבל הסיני, איכות יפנית בהצלחה
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אני לא חסר הבנה בנהיגה או רכיבה מתקדמת על אופנועים- מה שנותן לך הבנה מאוד טובה על קריאת התנהגות של מכלולים, המסקנה הייתה מתבקשת אבל השובבות בלתי נמנעת בינתיים... |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך עזרה בקשר לצמיגים | פונטו S | פונטו - טכני | 16 | 31-05-09 04:30 |
| נתונים לצמיגים לבראבה 1996 | yevgenigel | בראבה - טכני | 8 | 24-05-09 19:11 |
| פונטו MK1 60S - המלצה לצמיגים קדמיים. | פורום הגראז' | 5 | 06-02-07 17:14 | |
| המלצות לצמיגים לפיאט קופה | פורום הגראז' | 7 | 19-01-07 08:33 | |
| מחפש המלצות לצמיגים ספורטיביים 185/60R14 | פורום הגראז' | 21 | 17-06-06 22:35 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד