![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
זה תחביב , אני מגיע עם רקע טכני לתחום .
עמית
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
יש לי פונטו ספייס 1.3 שנת 2001 פשוטה ואני גם מוכן להתנדבות (כבר קניתי פעם צ'יפ אוניברסלי אבל המכונאי לא הצליח לחבר וטען שזה מסובך מרכבים אחרים ושצריך לפרק מחשב וכיוצ"ב אז לבסוף ירדתי מזה)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
חבר מועדון
|
עידן שלום!
כמובן שצריך לפרק מחשב . עוד לא הצלחתי לבצע מיפוי נתונים דרך פורט התקשורת המקורי . אני מחליף פיזית את הזיכרון במחשב . מה שרכשת אני מניח היה (נגד קבוע ) שמתחבר למחשב ומספק לו מידע שגוי על הטמ"פ בחוץ . כי לפי מיטב ידיעתי לא קיים דבר כזה ציפ אוניברסלי . כל מנוע והמפה שלו . עמית
נוהג על פונטו דור ראשון 3 דלתות .. הבייבי שלי .. עצה : מי שאוכל פחות נשאר רזה ומוריד משקל מהרכב .... נערך לאחרונה על ידי Amit : 25-03-09 ב 19:17. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
אתה צודק פשוט ככה הסברתי בפשטות אוניברסלי, וכן זה היה נגד כלשהו שמשנה ונותן מידע שגוי
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
ברגע שיהיה משהוא לHGT והוא באמת יתרום גם אני מוכן להתנדב לניסויי
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר מועדון
|
לאחר חקר קטן מסתבר כי עידו צודק לגבי יעילות התוכנה בHGT . טוענים כי התוכנה ברכב זה היא אכן אופטימלית ולכן ציפ לא ישפר אלא יגרע ( סליחה לכל בעלי הHGT ) . ניתן לפי ממה שקראתי לקנות מחשב רכב חדש (לא מכיוון פיאט ) שכן יכול לתרום למנוע אך המחירים בהתאם .
עמית
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
מחשב מנוע "משודרג" לHGT עולה החל מ-5500 ש"ח (אין בארץ, צריכים לייבא) ובמנוע תקין הוא יעלה הספק ל- 147 כ"ס ב- 6200 סל"ד, המומנט ישופר גם כן בטורים נמוכים, הצריכת דלק תעלה מעט ויכול להיות מצב של בעיות עם מערכת מיזוג האוויר.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
עידו אהבתי את המחקר והידע כל הכבוד ודרך אגב אם אני לא טועה הHGT יכולה לתפקד גם עם מחשב של אחת האלפות בעלת מנוע 2 ליטר כי ההבדל בין המנוע של הפונטו למנוע של האלפא הוא ראש המנוע (טווין ספארק באלפא) והמחשב
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
חבר מועדון
|
אוקי אז היום יש לי לבדיקה 8 רכיבים .
כל מי שרוצה לנסות על רכבו בבקשה מוזמן . כמו שכתבתי הניסוי מתבצע על מחשב שלי אז ללא חשש. עמית
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צ'יפ לבראבו?! מה דעתכם על כך... | elad-o | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 13-10-08 04:11 |
| (מכירה)צ'יפ של פרילינג | dabab | מכירה | 2 | 07-12-07 06:43 |
| אוטו מתנגד בנסיעה! | פורום הגראז' | 2 | 09-01-07 21:03 | |
| צ'יפ משופר לפיאט פונטו 1100 במחיר מציאה | מכירה | 0 | 14-05-06 14:42 | |
| צ'יפ לפיאט פונטו 1100 . רכיב EPROM מקורי לא נגד. | מכירה | 6 | 02-04-06 20:41 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד