מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   מחפש מתנדב בעל פונטו 75 (דגם ישן) לבדיקת צ'יפ (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=5998)

Amit 23-03-09 08:04

מחפש מתנדב בעל פונטו 75 (דגם ישן) לבדיקת צ'יפ

כידוע אני מתכנן ציפים לרכבי פיאט וכל תקופה אני מכין אחר (כיום יש ברשותי לרכבי פיאט פונטו 1.1 ולבראבו,מריאה,בראבה, 16V 1.6 ) . כיום הכנתי צ'יפ לפונטו 75 (הזרקה רב נקודתית ) ואני מחפש בעל רכב כזה שיסכים לבדוק את הרכיב על רכבו . הרכיב נבדק על מחשב שלי ולא על המחשב רכב המקורי . (שעה שעתיים בדיקה ללא סיכון ) במידה והרכיב עובד יקבל בעל הרכב רכיב משופר במתנה .(במידה ולא יוסכם על תשלום מראש על רוח ההתנדבות)

למעוניינים לשלוח לפרטי
עמית

Roi b.e 23-03-09 14:02

לא הבנתי מה עושה הצי'פ הזה ?!
ומה הסיכון שבכך !??!
וזמה זה יועיל עם יועיל?!

שחרון 23-03-09 18:23

תארגן אחד ל -HGT אני בא לניסוי חינם.

kadosh1 23-03-09 19:02

יש לי פונטו 75, אבל מה זה ישפר ברכב.?
האם זה יגרום נזק למנוע?

Amit 23-03-09 23:28

לגבי ה HGT סגור . ברגע שאני מסיים את פונטו 75 אני אעבוד על HGT .
אגב איפה המחשב נמצא יש נגישות ? יש אימוזיליזר מובנה ?

לקדוש !
הצ'יפ בא "להחליק " את המנוע . כלומר לא תקבל פונטו GT אבל בהחלט תקבל מנוע נעים יותר לנסיעה עם אחידות בתאוצה לאורך הסלד . מכיוון שאני לא חורג מהתחומים שהיצרן קבע אני לא יוצר שחיקה מואצת למנוע . (הצ'יפ הראשון שלי עובד על הרכב שלי כמעט 6 שנים ) לפני כחודש בדקתי קופרסיה והיא היתה מצויינת . (יחסית למנוע שעבד קשה פונטו 1.1 ) .

אני מרכיב את הרכיב על מחשב שלי כך שלא אמור להיות כלל סיכון לרכבך (אני גם מנתק את קופסת האימוביליזר ליתר ביטחון ) .

אגב זו הודעה כללית לכולם פה . נתקלתי בתופעה שבא מחשבי רכב של פיאט יוצרים בעיה במנוע צעדים , ובתקשורת בעת איבחון במוסך , (קרה לי לפני חודש ברכב מסוג בראבו 1.6 ) לאחר כמה ניסיונות חיבור אמר לי החשמלאי שזו תופעה מוכרת במחשב רכב זה והמחשב לא תקין שיש צורך להחליפו (זאת לאחר שבדק את מנוע הצעדים ) בקיצור 1500 ש"ח .

לקחתי את המחשב הרכבתי לו אחד מהגרסאות של הרכיבים המשופרים והופ הפלא ופלא אין שום בעיה במנוע הצעדים , כשחזרתי למוסך לא היתה בעיה להתחבר למחשב .

יתכן כי המידע ברכיב הזיכרון המקורי נפגע לאורך השנים (נפוץ ברכיבים מסוג זה ) ולכן נגרמו הבעיות . אז לפני שזורקים מחשב רכב כדאי ליצור איתי קשר אני יכול גם לשחזר תוכנת רכב מקורית . (ממאגר שאני אוסף )

כל תרומה של מחשב רכב יכול לסייע לי בשיפור והבנה של מחשבי הרכב הללו . אז כל מי שיש לו מחשב זרוק אשמח אם ישים לו אותו בצד אני נגיש בכל אזור המרכז . ( אפילו מחשב לא תקין ) .

בתודה עמית

ronesbones 24-03-09 00:43

היי, עמית
יש לי מחשב ניהול מנוע של ספייס SX
אמור להיות תקין לדגמי 2001 (חיישן למבדה אחד)

kadosh1 24-03-09 00:53

נשמע מעניין ומפתה,אך מפחד שזה לא יהרוס משהו ברכב או במחשב.
צור איתי קשר בפרטי .

שחרון 24-03-09 02:47

יש נגישות למחשב. מה זה אימזולטר?
איך אני יודע את הדגם של המחשב?

Amit 24-03-09 08:38

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אימוביליזר .. התכוונתי.
רשום על המחשב או באוטודאטה .

ido 24-03-09 18:34

שחר, רשום על המחשב בחלק העליון. והמחשב ב-HGT כבר מכוון לביצועים יחסיים לצריכת דלק, אני לא חושב שיש מה לשפר ביצועים עם צ'יפ ניהול או תוכנת ניהול בHGT אטמוספרית, אלא אם כן אתה רוצה לחסוך בדלק על חשבון ביצועים.

עמית, כל הכבוד על הידע, זה המקצוע שלך או תחביב?

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:31.