![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
איך ? מה איפה ?
תגיד או שאתה תותח או שאתה תותח [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אתה תותח אני עוד בשוק!
איך אפשרי דבר כזה ? דרך החשמל של האוטו ? ראיתי בסרטים אבל במציות ? ואיך אתה בטוח שחס וחלילה לא יגנבו את כול השקעה הזות ? בכול זות ידידי אני גם רוצה דבר כזה במאזדה שלי או בטמפרה. יש לך אסבר מדיוק איך לחבר את זה ?
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
גדעון, הנושא של כונני SSD נידון רבות ב-CF והדעה הרווחת היא שהמחיר עדיין יקר לנפח אפסי יחסית. ישנם בארץ לפחות שלושה פרוייקטים שאני יודע על קיומם שעובדים מעל שנה על HD של נייד ללא כל בעיה + פרוייקט אחד שרץ על HD רגיל מזה חצי שנה ללא בעיה.
נכון, האידאל יהיה SSD, אבל אם אפשר משהו זול שגם עובד ונותן נפח גדול יותר, מה טוב. רונלד, הוראות מדוייקות אין לי, אך אשמח לעזור. מה שכן צריך זה ידע סביר במחשבים וקצת חשמל ברכב. פרוייקט לא מסובך, אך דורש הרבה השקעה. לגבי החשמל - הספק שמוזכר בהתחלה הוא ספק לסביבה של רכב. יש לו שלושה חיבורים (+קבוע\-\REMOTE) הספק יודע שהרכב מונע ומאתחל את המחשב, בכיבוי הרכב מבוצע כיבוי מסודר אוטומטי של המחשב. הספק מספק זרם יציב גם אם הוא מקבל 8V ועד 28V, ככה שאין בעיה של מפלי מתח ו\או קפיצות מתח. מה המטרה שאתה מבקש להגיע אליה? אצלי, הייתי לפני החלפת רדיודיסק, ההפרש במחיר היה זניח לכן הלכתי לכיוון הזה של מערכת גמישה מאוד שמאפשרת כמעט הכל. (אך דורשת תחזוקה וידע)
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
אוקי
את הידע והסובלנות יש לי. כי אני מכונאי למדתי בבית ספר ואזבתי ואז חברת "בוש" כיבלה אותי לקורס וליפני שבוע סימתי את המיבחן בהצלחה גדולה כיבלתי 100 אבל אני לא גאה בזה ואני לא רוצה ליתלעב. (נערך תוכן לא הולם)
בקיצור יש לי איזה אחד חשמלאי אוליי אני ידבר איתו מחר בבוקר על זה. ועוד משהו את הקבל כניתה בחנות או קומבינה ולאן זה מיתחבר ? עושים את זה כמו למגבר לוקחים חוט ומחברים ?
נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 14-03-09 ב 22:22. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
|
איזה קבל?
![]() בבקשה המנע מאפליות על כל מיני רקעים.
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
חס וחלילה
זה לא היה על רקה דת או מין או עדה י
ש לי המון חברים מהעדה הערבית ועפילו איתקוננו למיבחן ביחד בבית של חבר ועשינו על האש ובלגן עם המכוניות החיבור איך הוא אולך ? מהמצבר או מאיזה מכום אחר ?
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
זה נראה מדהים!
יופי של השקעה שאני בטוח תחזיר את עצמה בשעות של הנאה וכיף ברכב (עכשיו אולי כדאי גם לך לשקול להתקין פוינטר )לפי מה שהבנתי, הקשר בין הכבל רשת לחיבור לקופסה שנמצאת בתא כפפות הוא מקרי לחלוטין. כלומר - זה לא איזה קופסא מוכנה שמתחברת עם כבל רשת חזרה למחשב, אלא פשוט בחרתם בכבל רשת מכיוון שהוא נתן את הפיתרון הנוח ביותר, ובעצם בקצה השני של החוט ישנם הלחמות או חיבורים כלשהם לנקודות המתאימות בלוח האם?
Fiat Punto Spice 2001 ELX Auto' נערך לאחרונה על ידי Ron_Dadon : 14-03-09 ב 23:32. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
כל הכבוד רענן . אהבתי את העבודה על המחשב עצמו .
מתי אני זוכה לראות את זה במציאות ?? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
זה מדהים. כל הכבוד על ההשקעה והרצון, מה המקצוע שלך בחיים? נראה שיש לך ידיים מצויינות.
|
|
|
|
|
|
#19 | ||||
|
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
![]() סללתי כבל חדש לנושא הזה, אך ההתקנה בתכלס, זהה להתקנה של מגבר. בוא נאמר שזו העבודה הקלה, כל הבעיות הן בתהליך המזעור וחיבור כל האלמנטים בתוך המארז ושהכל יעבוד בלי בעיות לאורך זמן. צטט:
צטט:
![]() צטט:
![]() תודה לכולם. אם יש לכם שאלות או רעיונות אם מוזמנים להעלות. אני מקווה שהשרשור הזה ישרת את הבאים בתור.
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
יופי של רעיון עם הכבל רשת
ריבוי הגידים שלו בהחלט עוזר למשימה.אממ...זה פתאום הכה בי ![]() אני מנחש שהשליטה היא ע"י עכבר (אלחוטי?)? מה בקשר למקלדת בנוסף? שכן לפי מה שזכור לי, המערכת תתקע עוד ממש בהתחלה אם לא מחוברת מקלדת (או שמה ישנה אופציה שאיני מכיר לבטל את בדיקת המקלדת דרך הBIOS?) האם המחשב עצמו (המארז), נמצא מתחת לכסא הנוסע (זה נראה לי הכי הגיוני, במיוחד עקב העובדה שהוא פורק)? בקשר לתוכנות ניווט, האם ישנה אופציה לתוכנת ניווט שתעבוד על הPC? משדר GPS שמתחבר לUSB אולי? בנוסף, לפי מה שראיתי יש למחשב יציאת TV-OUT בנוסף ליציאת VGA הרגילה. האם לשם מחובר המסך, או שיש לו חיבור VGA? מצטער על ריבוי השאלות, זה פשוט מאד מעניין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
| 2,012 כלי רכב מסוג "פיאט" נגנבו בישראל ב- 2006 | פיאט כללי | 1 | 15-07-07 20:37 | |
| פרוייקט מצולם "החלקת תא מטען אונו 87 " | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 04-05-07 08:50 | |
| עוד פרוייקט במוסך "קובלנץ" (ביאנקינה) | פיאט אספנות | 0 | 18-05-06 23:48 | |
| [פרוייקט מצולם מחו"ל] angle eyes לפיאט פונטו דור שני | פיאט כללי | 0 | 02-04-06 01:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד