![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
קוף שלג צודק ב100 אחוז ומיבחינה מסוימת גם גדעון וגם גיא צודקים
גדעון צודק כי אין מה לעשות כנגד היבואנים והם מפעילים את שיכוליי הדעת שלהם ומבחינתם הם צודקים הם מנהלים עסק ומטרת עסק היא לייצר רווח לבעלים שלו וגיא צודק בטענה שצריך להיות לנו הלקוחות בחירה חופשית במה אנחנו רוצים ברכב שלנו אבל את הטענות של גיא צריך להפנות למשרד התחבורה או משרד המסחר והתעשיה שיפתחו את השוק גם לייבוא מקביל ואז הפלא ופלא נוכל לרכוש כל רכב שנרצה עם כל מנוע שנרצה ובכל רמת אבזור שנרצה יש מישהוא שמוכן להרים את הכפפה?? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
יש הבדל בין להגיד, אוי, חבל שאני לא יכול לקנות את הפונטו ככה וככה, לבין להגיד שזו חוצפה וביזיון שהיבואן ימשיך במעשיו. זה יפסק לאלתר. לגבי המנוע, בלי להיכנס לכל הקטע של מה עדיף, או שחבל שאין את הבחירה, עצרת לחשוב מה היתרונות של מנוע 8 שסת' עם תיבה רובוטית? כח זמין מסל"ד נמוך וצריכת דלק עדיפה, זו התשובה. וכדי קצת לקרר את הדברים, עד כמה שזכור לי, כל האוקטביות 1600 עד היום משווקות עם מנועי 8V, למה כאן איש לא מתלונן? למה אנשים קונים (ולא חסרות כאלה על הכביש)? אני אישית נהגתי ברכב והתרשמתי לטובה מאוד. אני רוצה לרכוש אייפון חדש, עם אחריות בארץ, עם עברית מותקנת. אבל אבוי, איידיגיטל לא משווקת את המוצר. אז במקום להתפשר ולרכוש וואנאבי אחר, שמתי פעמיי לאיביי וקניתי לי את המוצר שרציתי (או ביקשתי מחבר שיביא לי בעצמו מארה"ב). ובמקרה הזה זה בדיוק כמו סמל"ת. הם מקבלים המון בקשות לייבא מוצרים מסויימים ולא עושים זאת. לדעתי? קצת טיפשים. מה השיקולים שלהם? לא יודע, ולא מעניין אותי. אמרתי שאני רוצה, נענתי בשלילה, הלכתי וקניתי בייבוא אישי. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 26-09-08 ב 19:46. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קודם כל עם כל הכבוד, אינך יכול לסתום פיות. אם אתה רוצה לחסום אותי- עשה זאת עכשיו.
היבואן בישראל מתנהג בצורה איומה ונוראה- נקודה. בייבוא אישי המחיר יקר מאוד וזה לא משתלם, בנוסף כשיגיע טיפול או תקלה מסויימת הם עלולים להתנער מאחריות, ואז אתה נשאר תקוע עם הרכב. לגבי המנוע- החסרונות עולים על הייתרונות במקרה הזה. לגבי האוקטביה אני לא מכיר את הנושא. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
חבר'ה, אני מסכים עם שניכם.
מצד אחד - היבואן עושה מה שהוא רוצה ומה שנראה לו לנכון, הוא בכל זאת היבואן. מצד שני - מישהו בסמל"ת פשוט הורס את המכירות של פיאט. משאיר לא מעט דגמים מצויינים (500 אבארת', פונטו אבארת', בראבו וכרומה) אי שם באיטליה ומאיתנו, שוכח אותנו (הלקוחות נוכחיים/לקוחות עתידיים) ומביא לעצמו את כל הרכבים הנחשקים הנ"ל. משהו בסמל"ת לא עובד נכון ומישהו שם מפשל בהחלטות שהוא לוקח - כך החברה נראית וכך היא תמשיך להראות אם היבואן (הגרוע) לא יוחלף. שמישהו בסמל"ת יקח דוגמה מצ'מפיון - ניתן להזמין כל תוספת שמוצעת באירופה, ניתן להזמין כל מנוע שמוצע באירופה (כל עוד יש לו תקינה מקומית) וניתן להזמים כל תיבת הילוכים שמוצעת באירופה. אז נכון, צריך לשלם יותר וצריך לחכות יותר - אבל זה אפשרי, זה משהו שלא ניתן להציע אותו בכלל בסמל"ת - מחשש לחיסול ממוקד. אז חבר'ס (גדעון וגיא) - תרגעו. ויכוח מיותר לחלוטין. כל אחד ודעתו שלו. וגדעון, אומנם האוקטביה נוסעת לא רע עם מנוע 8 שסת', אבל המנוע שלנו מוצלח יותר והיה מספק חבילה טובה יותר מבחינת ביצועים וזמינות כוח. שבת שלום.
|
|
|
#25 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בפורמים שעוסקים בפוליטיקה ישנם אנשים שמשמיצים את אולמרט מאז המלחמה, וכותבים הודעות בסגנון "אולמרט לך הביתה", אולמרט מושחת" וכ'- לא הבחנתי בהודעות של מנהלים שם עם דרישה למתן את התגובות.
בפורמים שעוסקים בצרכנות ישנם אנשים שמשמיצים את החברות השונות עקב התנהלות בלתי הגיונית לפי דעתם. הודעות כמו "HOT גנבים, גנבו לי החודש 50 ש"ח" נראות שם לעיתים תכופות. גם שם לא הבחנתי בהודעות של מנהלים למתן את התגובות שלהם. היבואן הביא את זה על עצמו, אין מה לעשות. כמוני חושבים גם עוד הרבה כתבי רכב, שזורקים פה ושם הערות כלפי היבואן בכל מיני כתבות שקראתי. גם ב"קארספורום" הפורום שהמנהלים בו שומרים יותר מידי טוב על הסדר, "מרשים" השמצות של יבואנים, אז לדעתי לדרישה שלך אין כל בסיס. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ולכל אחד יש זכות לומר בדיוק, אבל בדיוק מה הוא חושב. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
אני די מסכים עם גיא בקטע הזה.
וגדעון, אי אפשר להשוות קניה של פלאפון מאי בי לרכישה של רכב. רכב זה דבר טיפה יותר מסובך להביא ביבוא אישי.
|
|
|
#28 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
טוב - חזרתי ויש לי אצבע קלה על ההדק
![]() אני מבקש מהנוכחים להנות מהתמונות של המיטו החדשה (אפשר להירשם להזמנה מוקדמת שלה) ולהביע את דעתם עליה ובהקשר שלה. ירידות על היבואן -> באוף טופיק.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| איך מצרפים תמונה להודעה? | אתר המועדון | 1 | 18-12-06 21:19 | |
| הצגת תמונה בפרטים אישים | אתר המועדון | 1 | 06-11-06 19:26 | |
| מדבקת המועדון ללוחית רישוי+תמונה. | מועדון פיאט ישראל | 5 | 26-08-06 23:25 | |
| תמונה של פיאט של שכן שלי תתכבדו :) | פיאט כללי | 3 | 23-07-06 20:30 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד