![]() |
MiTo love Alfa..ויש תמונה...
1 צירוף קובץ(ים)
ומי שלא הבין..האלפא מיטו בארץ, לא יודע אם התחילו לשווק אותה אבל היא נראת אלפא, ובמציאות נראת הרבה יותר טוב.
|
פה הוא מכוער ת'אמת.. :/
|
ראיתי מיטו בצבע בורדו בגרמניה - נראית לא רע, אבל מתחת לכל זה היא סה"כ גרנדה פונטו...
|
צטט:
:) |
מצויינת היא לא. בסדר גמור היא כן.
אני לא מוצא שום טעם לקנות אחת מהן. ואם כבר מדברים על דברים "שנשארים במשפחה" - אני מעדיף את הבראבו החדשה על פני הדלתא החדשה. הדלתא ממש לא הרשימה אותי, היא ממש מכוערת ומעוותת לטעמי. הבראבו נראית מצויין וגם עולה מעט פחות, אז למה דלתא? תארזו לי בבקשה - בראבו 1.6 16 שסת' מולטיג'ט 120 כ"ס, אמושיין (או ספורט) בצבע בורדו או כחול. תודה (: |
אתה לא מוצא סיבה לקנות, אבל מאות אלפי אנשים שקנו אחת כזו ברחבי אירופה דווקא מצאו.
|
1 צירוף קובץ(ים)
אני בשוונג..הנה אחרונה..
|
גל, כנראה שאלפי הקונים האלה הם איטלקים - בגרמניה וצ'כיה הן נדירות להחריד, ובצדק (אם תרצה או לא. יש אופציות מקומיות טובות יותר).
בכל מקרה, לא נריב על זה. נ.ב, בצ'כיה יש לא מעט - תחזיקו חזק... 500 אבארת' וכמה שהן מגניבות! |
אם אהבת את מנוע המולטיג'ט על הבראבו, אין סיבה שלא תאהב אותו על פונטו.
ועם האבזור הנדיב שהיא מוצעת באירופה, הפונטו בהחלט מתברגת בין הרכבים הטובים, אם לא הטובה ביותר, בקטגוריה שלה. |
קשה לי להאמין שהיא כבר משווקת בארץ אבל היא בטח נחתה פה בשביל תקינה. בכל מקרה, אני בטוח שהיא יפייפיה.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |