![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| תמונות וסרטונים של חברי המועדון רכבי החברים ועוד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
כבר חלפו להם 8 חודשים?
איך שהזמן עף
|
|
|
#12 |
|
חבר מועדון
|
בתור אחד שנוסע מידי יום על משאית אינטר ישנה סובל הרבה מהאי נוחות שלהן. גם כן שמעתי שהאינטר החדשות הרבה אבל הרבה יותר נוחות וטובות אבל עוד לא יצא לי לנסוע על אחת. את האמת, מקווה שגם לא יצא לי יותר.
|
|
|
#13 |
|
מנהל
|
היי
אני מציע לנעול כאן את השרשור או להעביר נושא.
מכיוון שמדובר בפורום "תמונות וסרטונים של חברי המועדון," אני חושה שהנושא גלש לגמרי וממש לא קשור לענין. אם כל הכבוד לצה"ל ויש הרבה כבוד(גם אני הייתי נהג בצה"ל) אנא כבדו את הפורום ואת נושא הפורום. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צביקה צודק בהחלט. ובנושא:
אתה זוכר שאני ואתה נסענו בפארק הזה ממש לפני הטיול הראשון לרמת הגולן? ובכן, מצאתי דרך עוקפת ועכשיו לא מגיעים בכלל לשום שביל עפר בתוך הפארק. נכנסים מהכניסה הראשית, וממשיכים ישר (יש נקודות שאפשר לעצור כולל ספסלים) ואז עושים את כל המסלול במלואו, ויוצאים בדיוק מאיפה שנכנסנו לפארק, רק מהצד השני לחלוטין, כאמור ללא שום שביל עפר או דרך מזיקה לרכבים, אם כי הכביש קצת "גלי". בטיול הבא לאיזור ממליץ בחום להקדיש 30-40 דקות ולעשות את מסלול הפארק ואז להמשיך בטיול עצמו. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אופל מנטה
|
תמונות יפות, רכבים שמורים, לא צריך יותר מזה.
אהבתי. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לחברים מהצפון: כמויות גדולות של פיאטים לפירוק בפירוקיות | stio | פיאט כללי | 0 | 11-07-08 15:25 |
| שבוע מכירות מיוחד של סמל"ת בצפון התקיים בחול המועד סוכות (תמונות) | stio | פיאט כללי | 3 | 12-10-07 11:05 |
| תיכנסו בקשר למפגש בצפון | מועדון פיאט ישראל | 2 | 23-03-07 21:36 | |
| המלצה לטיול מועדון עתידי/ טיול פרטי: פארק רמת מנשה | אוף טופיק | 13 | 03-03-07 11:54 | |
| שרשור תמונות של פיאטים של חברי המועדון | פיאט כללי | 1 | 17-01-06 11:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד