![]() |
זה היה יום מהנה ביותר :D... שווה את הנסיעה...
התמונות מדברות בעד עצמן... :) נ.ב גיא תודה על האירוח החם והטיול המהנה :) אלי |
גיא, למה לא אמרת?
הייתי היום בסביבה - היינו קופצים לצילומים עם האינטר (משאית, כמובן) הצבאית החדשה שלנו, שהיא הרבה יותר מעניינת מבחינת צילומים... ובקיצור, שני רכבים שמורים - אך לא מעניינים במיוחד. |
דווקא אמרתי... :)
בכל אופן זה לא כ"כ משנה, במילא האינטר שלכם לא היתה סוחבת בעליות של הכבישים שנסענו בהם, ובטח ובטח לא עוברת בתוך השבילים הקטנטנים של הפארק... :p |
גיא, את האמת?
עם מנוע 7.4L, מעל 300 כ"ס ומעל 200 קג"מ מומנט בסל"ד אפסי - עליות הן הבעיה האחרונה שלה, וזאת עוד הגרסה הבסיסית. לגרסה החזקה יש מנוע 8.5L, מעל 350 כ"ס (יתכן מעל 400 כ"ס אפילו. אבדוק בספר רכב ;-)) ומעל 250 קג"מ מומנט בסל"ד אפסי גם כן 8-O חבל שאינטר' לא השכילו ושידכו למנועים האלה תיבות הילוכים "אליסון" עם 5 הילוכים בלבד (לעומת "אליסון" עם 6 הילוכים המחולקים לשניים [בקיצור, 12 הילוכים] בפרייטליינר הישנות) - מסרסות אותן לא מעט :| וחבל שהצבא מגביל מהירות של 80 קמ"ש - מעל 80 קמ"ש הן זזות הרבה יותר טוב. ואלה כמה דק' על המשאיות הצבאיות החדשות (בהן אני נוסע ביום יום. מעניין איך זה לנהוג בטנק שכזה :-o) :-D. |
היי
לא לשכוח למלא כרטיס עבודה
:) צטט:
|
זה כבר לא התפקיד שלי, אלא התפקיד של הנהגוס :-P
אני רק המלווה (ספק). |
צטט:
בכל אופן, שלחו אותי פעם אחת בתור ספק לבאר שבע עם אינטר ישנה. תודה, אבל הספיק לי. |
גיא, יש הבדל ע-נ-ק בין המשאיות היוצאות (המיושנות והלא נוחות בעליל) לבין המשאיות החדשות (הנוחות והמאובזרות משמעותית מהיוצאות).
איני סובל מהנסיעות (הרבות והארוכות עד להחריד) באינטר החדשה - מזגן מצויין, מושב לא רע, מוזיקה טובה (הצבא התקין ר"ד של JVC), הרבה מקום, נוחות די בסדר (בשביל משאית) ואפילו שקט (יחסי) :) נ.ב, לא טענתי שהיא מהירה יותר ממכם. אני אומר לך שעד הגבלת המהירות הצבאית (80 קמ"ש) - היא מאיצה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב (למרות כל הקרוב ל-9 טון שלה, וזה לפני הציוד...) - ככה זה שיש מומנט אדיר (אבל אדיר!) :) לפעמים אני תופס את הראש ולא מבין איך היא מאיצה בזריזות שכזאת ל-80 (וצפונה). |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |