![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
|
אתה אומר שבכל פעם שאני מדליק מזגן המאוורר עובר אוטומטית למהירות 2?
אתה יודע מה הרעיון מאוחרי זה? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני יכול לתת לך דוגמא מהרכב שלי למרות ההבדל בין הדגמים. גם כן חקרתי את העיניין לעומק, ומסתבר שהמאוורר לא עובד מעולם במהירות השנייה, אלא רק אם אני מדליק את המזגן ואז הוא עובד באופן קבוע כל עוד המזגן עובד, גם מחוץ לעיר.
לגבי היגיון הדבר יש לי השערות בלבד, ואתן למבינים ממני לענות שיודעים במאה אחוז. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX 16V
|
היום הרמתי מכסה מנוע והפעלתי מזגן במשך 5 דקות מהירות המאוור לא השתנתה! אני מניח שזה היה על מהירות 1 כי לא היה רעש גדול כפי שמתארים קודמי.
לכן מתי מהירות 2 אמורה לפעול?
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
טוב, לאור הדיון, ולאור המסקנות הדומות, לא נותר לי אלא לסכם (בעקבות התגובה של שחר)
1. במצב נורמלי, ללא מזגן, המאורר יעבוד לסירוגין. זה אומר שהוא יפעל במהירות איטית (1) או לא יפעל כלל. בזמנו ביצעתי תזמון של ההפעלות, ועם מנוע חם ובניוטרל, זה בערך דקה פועל, ודקה כבוי. הבדיקה נעשתה בקיץ בערב שבו הלחות גבוהה, כרגיל באזורנו. 2. מהירות גבוהה(2) באה לפצות במקרים קיצוניים יחסית, לאור העובדה שאיש לא ממש שם לב אליה. כנראה שבעליות קיצוניות, עם מזגן ועם חום אימים בחוץ, המהירות הזו תפעל. כאשר המאורר פועל במהירות כזו, בלתי אפשרי שלא לשמוע אותו, גם כאשר המזגן דולק. 3. בעת הפעלת המזגן, המאורר עובד קבוע במהירות 1 (האיטית יותר), ואינו מפסיק את פעולתו כפי שהיה קורה ללא מזגן. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אז כנראה שבאונו המערכת שונה מהפונטו, באונו עם הפעלת מזגן מהירות 2 עובדת ללא הפסקה. בכל מקרה ממליץ להוסיף נתונים חשובים אלו לשרשור הפונטו הגדול של גדעון.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
יופי של סיכום רקובי
התפלאתי שגיא אמר שמדליקים מזגן המאוורר עובר למצב 2 אם אתה אומר שהרעש הוא גדול , אז אני שמח שעדיין לא יצא לי לשמוע אותו ואני עולה עליות גדולות באופן יום יומי ועדיין לא ניתקלתי ברעש הזה את העסק עם מאוורר במצב 1 לאורך כל פעולת המזגן אבדוק כבר מחר.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Elx 2003
|
אגב יש סיבה לכך שהמאורר עובד במהירות שניה עם מזגן בכדי ךפצות.
כמו שאתם יודעים הפיאט של כולנו בוא נגיד היא לא ספינה ולכן בכדי לחסוך במקום שמו מאורר אחד עם 2 מהירויות במקום 2 מאוררים שכל אחד פועל בזמן אחר כמו לדוג': מיצובישי מגנום,סוברו אמפרזה ועוד.
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
בדקתי אצלי. המאוורר עובד על מהירות 1 ולא עובד כלל , לסירוגין.
אם אני מדליק מזגן, כ 10 שניות אח"כ נידלק המאוורר על מהירות 1 וזה במידה והוא לא עבד לפני הדלקת המזגן. במהירות 2 לא ראיתי שהוא עובד ואפללו לא הבנתי מי מפצה על מה |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
איך לפצות קשור לזה שיש לך מאוורר עם שני מהירויות במקום שני מאווררים? אין צורך בשני מאווררים, ולכן יש לך רק אחד. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איך מפרקים מכסה של כפתורי מיזוג אויר בפונטו ספייס 2001 | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-05-08 21:43 |
| העלאת טורים בספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 8 | 20-04-08 20:10 |
| רעידות בספייס 2001 | עומר | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 11:42 |
| למכירה פונטו ספייס SX60 שנת 2001 | מכירה | 0 | 26-04-07 17:12 | |
| מצתים לפונטו ספייס SX60 2001 גיר רגיל | פורום הגראז' | 3 | 04-04-07 11:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד