![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מנהל
|
האמת...כשחושבים על זה .. נדמה לי שזה כבר קרה ואפילו פעמיים (טוב נו אמנם הנהגים שעשו את הדבר המדהים והלא יאומן הזה היו שיכורים אבל...זה קרה עוד קרה....וכן אנחנו מדברים על כביש איילון)
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
אנחנו לא מנסים להפגין את כוחנו, אבל שאתה נרשם אתה מסכים לכללי הפורום. שכתבנו את הכללים, ציינו שנאלץ לערוך הודעות וכו'. אל תחשוב שאני נהנה מזה, אבל מישהו צריך לעשות את זה בין היתר. יש מספיק שרשורים שנפתחים לגבי שאלות שכבר נענו בפורום. חיפוש יכול לעזור. או הרבה הודעות שיכולות לחסוך לך, כמשתמש, להציג אותן אם הכותרת תהיה ראויה. ואגב, אני ממש לא מבין את הקטע של הדיון. לבוא לכאן להתלונן על פורום אחר... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קודם כל אני לא מדבר עליך, ודרך אגב, מה עושים כל אלה שנרשמו לפורום עוד לפני שכתבו את הכללים?
נערך לאחרונה על ידי stio : 12-11-09 ב 19:36. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
|
CF
בסך הכול המנהלים שלהם הם חבר'ה נהדרים. לא כולם, אבל המקבץ הוותיק [איציק,שלומי,רוני,עופר לאחרונה] באמת עושה עבודה טובה. פעם היה שם איזון עם מוטי מיאטה למי שזוכר. בשורה התחתונה - נכון שלפעמים הריאקציות שלהם מוגזמות, אבל יש להם כללים ברורים, ומי שלא יאה לו , הדלת החוצה במרחק הקלקה.
|
|
|
#15 |
|
כתבנו בצפון
|
אז במה חרגתי בהודעה שפרסמתי שם היום, אסור לפרסם עדכון לשרשור שהיבואן טוען שמדובר בכמות מוגבלת ולא כמו שחשבנו בהתחלה?
נערך לאחרונה על ידי stio : 12-11-09 ב 19:37. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
|
לא צריך להיות אבסולוטי גיא. באמת שלא. בסך הכול זה פורום שלהם, ואם לא מתאים להם הודעה כזו או אחרת - שיבושם להם.
|
|
|
#17 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא זאת זכותם - והם אוכפים את עניין אי הפרסום המסחרי ביד רמה פשוט בגלל שאחרת כל מני משתמשים ייכנסו וישתלו הודעות פרסומיות (ומזה הם מתפרנסים).
אז רק תיזהר קצת עם ההתלהבות
|
|
|
#18 |
|
כתבנו בצפון
|
ההתראה בוטלה... (ראו תמונה מצורפת). מקווה שלא יהיו שם פאשלות נוספות.
קישור חיצוני לתמונה: http://www.fiatclub.co.il/forum/atta...5&d=1214325987 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: סוזוקי ויטארה
|
ישבתי וכתבתי כאן תגובה ארוכה שמסבירה ומנמקת את ההיגיון שמאחורי עריכת הודעות, מתן התראות וקביעת חוקים נוקשים לפורום.
התחלתי לכתוב את ההודעה תחת הכובע של מנהל בCF, עברתי לכתוב אותה תחת הכובע של משתמש ותיק בCF ובסופו של דבר החלטתי לכתוב תגובה תחת אף אחד מהם. מבחינתי זה הקש ששבר את גב הגמל: אני באמת לא יודע מה להגיב על הודעה כזאת. איך יכול להיות שבן אדם בוגר, אחראי ונבון במדינת ישראל לא מבין שמי שלא מציית לחוקים צפוי לעונש? האם היית נכנס לספרייה הציבורית של יוקנעם (גם סוג של מקום ציבורי) ומעיז להזיז ספרים ממדף למדף בטענה ש"אין בעיה לספרנית להחזיר את הספרים למקומם"? מה זה משנה בכלל אם זה כביש, ספרייה, בריכה שכונתית, או פורום אינטרנטי? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
כתבנו בצפון
|
אני כתבתי את מה שמתרחש בפועל- אנשים לא קוראים את חוקי הפורום.
גם אני ספציפית לא קראתי את חוקי הפורום של אף פורום. אני לא תלמיד תיכון בחופש הגדול שנכנס לפורום לעשות בלאגן, אני אדם בוגר ויודע להתנהג היטב גם בלי לשבת ליד המחשב מול מגילה ולקרוא אותה במשך שעתיים. נערך לאחרונה על ידי stio : 12-11-09 ב 19:38. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט הגדילה את האבזור לגרנדה פונטו | sasico | פיאט כללי | 8 | 23-06-08 09:58 |
| הגדלת מצבר בספייס 16v 03 | yariv | פונטו - טכני | 0 | 16-12-07 18:33 |
| חיבור המערכת בגרנדה פונטו | אודיו | 8 | 12-06-07 10:17 | |
| התרשמות ראשונית אחרי נסיעה בגרנדה פונטו | מועדון פיאט ישראל | 9 | 13-09-06 23:51 | |
| שוברים שיאים [וגם איברים] בגרנדה פונטו | פיאט כללי | 16 | 10-08-06 19:16 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד