![]() |
קארס פורום: אסור לפרסם אודות הגדלת האבזור בגרנדה פונטו
** ההודעה נמחקה **
מנהלים, בהמשך להודעה בה"פ אבקש להסיר את השרשור. תודה. |
גיא, הגישה של המנהלים כלפי הנושא הזה מעט מציקה.
אבל... בכנות? זה לא מעניין אף אחד. יש אופציות טובות יותר מהג.פונטו המעודכנת... אבל שיהיה להם בהצלחה (למרות שאני לא צופה מכירות היסטריות). |
אתה טועה בעיניין אחד...
זה מעניין יחסית הרבה אנשים, תראה את התנהלות השרשור, אבל אתה צודק שלצערי יש אופציות יותר טובות. |
הם נותנים שמה הזהרות על כל שטות... אני כבר לא מתייחס
בהתחלה נתנו לי הזהרה כי כתבתי עם הרבה "..." ו- ".." באיזה הודעה. מי שכותב בלי אף פסיק לא מקבל הזהרה.. ולא מזמן נתנו לי הזהרה כי כתבתי באיזה תגובה שרק רוסים קונים לאדה!! חח.. בכאילו חידשתי משהו, ובכאילו שזה קללה בכלל! נתנו לי הזהרה על "גזענות", אבל מה לגזענות בלהגיד שרק רוסים קונים לאדה? זה כמו שיתנו לי הזהרה אם אני יכתוב ש"רק ישראלים קונים מאזדה" ו"רק אמריקאים קונים <שם של חברה אמריקאית בGM>" בהרבה פורומים יש מנהלים שמחפשים להראות את העובדה שהם מנהלים, אני אישית לא מבין מה תורם יחס עויין של מנהל לרמה הכללית של הפורום |
** ההודעה נמחקה **
|
תודה אבל שזה מצחיק
קיבלתי שמה התראה על כך שכתבתי הודעה שלמה בכתב מודגש
ממש כמו שאני עושה ברגעים אלו בהודעה זו :D |
גיא, שים לב שגם כאן אנחנו אוכפים כתיבת כותרות ענייניות.
זה מפריע לי כמשתמש בפורום, ולכן זה נאכף. וכן, עריכת כותרת כזו מקובלת בעיניי, ביחוד לאור העובדה שאני נוהג לפרסם את חוקי הפורום בחתימה שלי בנוסף על הדביקים בפורומים השונים. חוקי הפורום חלים על כולם. |
אנשים לא קוראים את חוקי הפורום וזה גם לא מעניין אותם.
** המשך ההודעה נמחק ** |
חוקי התנועה לא מעניינים אותי, אז אני אסע עכשיו בנתיב ההפוך באיילון ואסכן נהגים אחרים.
קצת מופרך, אבל על אותו משקל בסיסי. בשביל זה יש חוקים. |
אם אנשים חדשים מפרסמים כותרת "לא עינינית" הם מסכנים אנשים אחרים?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:46. |