![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס2001
|
גג מחוספס פונטו 2001
אחרי שנתיים של שימוש בווקס של טורטל ווקס הוחלט להחליפו אמת לא הייתי ממש מרוצה .אחרי חורף וכמה שטיפות אוטומתיות שמתי לב שגג של הרכב נעשה מחוספס.ניגשתי לחנות של פיאט המליצו לי על ווקס ראלי חצי יום שישי הרגתי בניקוי קירצוף נו אתם יודעים אך זה אני לא צריכה לפרט .מצב השתפר בהרבה אבל חצי גג עדיין מחוספס ובשניים שלושה מקומות ליד הדלתות .רכב נראה נקי ומבריק תענוג להסתכל .השאלה אך מורידים חיספוס ניסיתי עם פוליש עדין לא עוזר.
עוד שאלה על איזה דיסקיות ברקס קידמיות תמליצו ? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
ראשית כל, מה צבע הרכב? האם מטאלי?
בכל מקרה נסי להמנע ככל האפשר מרחיצות אוטומטיות במיוחד אלו עם המברשות. ישנן רחיצות שבמקום מברשות יש ג'ילדות, זה הרבה יותר עדין לרכב. מוזר לי שפוליש עדין לא סידר את הבעיה ככה שכדאי שמישהו שמבין יראה את העסק מקרוב, ייתכן והצבע נפגם. בכדי להוריד את החספוס (בהנחה שזה לא צבע שנפגם) יש לנהוג באחת משתי דרכים: 1. לצבע רגיל או מטאלי - פלסטלינה, מעין "פילינג" לצבע הרכב אשר מוציא את כל הלכלוך שננעץ בשכבת הלכה. ניתן לבצעה אצל מקצוענים בתחום או לרכוש את החומר ולבצע לבד. בארץ קשה למצוא את החומר והוא נורא יקר בהשוואה לחו"ל, לכן, עדיף וכדאי להזמין את החומר מחו"ל ולבצע לבד, מה גם שככה תוכלי לבצע את התהליך שוב ושוב כל תקופה. 2. לצבע שאינו מטאלי - פוליש. אין הרבה מה להסביר רק חשוב להקפיד לבצע תוך הקפדה על כל ההוראות. בכל מקרה, יש לרחוץ את הרכב היטב לפני הטיפול ובתום הטיפול ליישם שכבת ווקס, אחרת הצבע נשאר במצב מאוד פגיע.
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס2001
|
גם אני חושבת לכיוון פלסטלינה אני רוצה לדעת כמה יקר יכול להיות החומר הזה .טוב שבוע הבא אני אברר בחנויות ברח' המסגר איפה ניתן להשיג .צבע תכלת מטאלי
תודה על התשובה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ספייס 2001 | מכירה | 3 | 06-10-14 10:17 | |
סל"ד בסרק פונטו 2001 16V | פורום הגראז' | 12 | 12-05-07 13:14 | |
פונטו 2001 | פורום הגראז' | 16 | 12-12-06 12:08 | |