![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
צטט:
ואין שום סיכוי שאני הולך לפחח לקנות צבע. זה כמו לבוא למאפייה ולבקש לקנות בצק. אני מעדיף לקנות אפילו 10 ספריים אדומים. אם רק אדע איפה יש. בכל אופן תודה על האזהרות. תאמין לי שאני לוקח הכל בחשבון.ואני לא יגע בכלום לבד. אני יקבל עזרה. זה האוטו הראשון שלי. אני לפני צבא. עוד שנתיים-שלוש אני כנראה יחליף למשהו אחר פשוט מגרד לי לעבוד עליו !! |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
חחח אתה מצחיק אתה יודע איך אתה רוצה לצבוע עם ספריי אוטו שלם אני לא מבין מה הבעיה שלך
אתה רוצה לצבוע את האוטו תשיג תחומרים תמצא איזה מחסן ישן תכניס תאוטו לשם כל יום תעשה חלק מבחינת ישור הפח ושיפשוף עד שתגיע למצב שהוא חלק ברדע שתרצה לצבוע אני ממליץ לעבור עליו עים נייר מים 400 או 600 צבע אתה חייב ללכת לצבאי רכב באיזשהו מוסך אין מצב שתמצא תצבע שלך בשום מקוםאחר (ובטח שלא תצליח לצבוע עם ספריי) קנה פיסטולט לא יקר יש גם ב100 שקל ברור שיש גם מקצועי שמגיע ל3000 עד 5000 שקל וזהו ותשיג קומפרסור לפני שאתה צובע תרטיב את הרצפה עם מים כדי שלא יעוף אבק אני יגיד לך בדיוק כמה זה יעלה לך ההכנה תעלה לך בערך 500 600 שקל כול החומרים והצבע יעלה לך לא יותר מ900 שקל כולל הפיסטולט פיאט אונו זה אוטו קטן לכן הוא לא צריך יותר מליטר צבע וגם זה הרבה וזהו אם תרצה לשאול שאלות אחי שלח לי הודעה אני יעזור לך ! מקווה שעזרתי |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
צטט:
אין צורך במחסן יש לי חניון תת קרקעי שבקושי 5 מכוניות עומדות שם...אני יכול להעמיד ת'רכב באיזה פינה לבוא עם קומפרסור ולהשפריץ צבע גם על הקירות,אף אחד לא יגיד לי מילה. בקשר ללהשיג חומרים....מוסכים שעוסקים בצבע הרי מזמינים מאיפשהו את הצבע האדום לקומפרסור...זה לא שיש להם מאחורה "מפעל להכנת צבע". ויש הבדל של לפחות 100 שקל בין המחיר שימכרו לי במוסך,לבין איזה חנות מפעל שמוכרת צבעים לרכב.(לפחות זה מה שניסיתי לברר פה באשכול אם יש מקום כזה). בקשר ליישור הפח כבר עברתי על המקום פעמיים עם מילוי ניקתי עם נייר שיוף דק דק יצא כמו שצריך. ומה זה "נייר מים" ומה הוא עוזר? בכל אופן תודה על המידע גבר. אני יחפש עוד קצת פה ושם,אם אין אז אין...נקנה ממוסך. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
חחחח תעשה מה בראש שלך אני לא מציע לך לצבוע עם סתם ספריי
גם עם ספריי אין כיוון ואין בו לכה כמו שצריך לכן אין הברקה לצבע והוא דוהה אחר כך אבל זה החלטה שלך מקווה שיצא לך יפה נ.ב הייתי רוצה לראות תמונות מההכנה לצבע שעשית ומישור הפח ואיך עשית את זה וכן יש מיני מפעל להכנת צבע במוסכים אם לא שמעת יש בכל פחחות וצבע טוב לא בכולם יש מעבדת צבע עם מחשב שמוציא לך את הצבע לפי מספר הצבע שרשום לך על האוטו זהו אחי חם לי באצבעות אין לי כוח לרשום יותר נערך לאחרונה על ידי רפאל גואטה : 24-04-08 ב 19:16. סיבה: אין |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התאמת מנוע ח"ח מפיאט פונטו לפיאט אונו | /F/I/A/T/ | אונו - טכני | 3 | 20-03-08 22:28 |
| גגון לפיאט אונו | פורום הגראז' | 1 | 26-07-07 22:51 | |
| גגון לפיאט פנדה - או נגרר? | פיאט כללי | 5 | 06-05-07 18:55 | |
| מחפש גגון טוב ולא יקר לפיאט פונטו 75 SX שנת 1996 | פיאט כללי | 1 | 22-07-06 21:27 | |
| משחק גדול!! | אוף טופיק | 2 | 12-07-05 04:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד