![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
|
שכחתי לעדכן...
אגב,
לאחר מספר ימים/עד שבועות אחדים של נזילה מאוד מאוד מזערית של נוזל קירור (בוודאות זה היה נוזל קירור). הנזילה הפסיקה באורח פלא. כבר חודש בערך שלא נזלה אפילו טיפה אחת.. תזכורת למי שאין כוח לקרוא מחדש : היתה לי נזילה מכיוון משאבת המים וראו את סימני הנזילה שטיפטפה על מסנן השמן שנמצא מתחת למשאבה וכן על המדרכה מתחת לרכב מישהו מעלה על דעתו איך הנזילה חלפה פתאום? (האם יש לה אינטלגנציה? )נ.ב בדקתי את מפלס הנוזל כל בוקר ועד היום לא חסר יותר מדי ואפילו לא מתקרב לאיזור האסור.. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
|
מישהו?? משהו??
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
תמשיך לעקוב. יכול להיות שנזילה גדולה יותר מחכה לתורה להופיע
|
|
|
#35 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
רק ליצורים חיים יש כושר ריפוי עצמי!
אל תצא מנק' הנחה ש"הכל בסדר" ותתעלם. המלצתי החמה היא ללכת בהקדם למוסך פיאט אמין ומקצועי (מי אמר שמשון) ע"מ לטפל בבעייה.
|
|
|
#36 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
נזילת מים
כדי לבדוק את העניין במוסך כי לפעמים אתה רואה מים במיכל אבל בתוך המנוע אין מים תשים לב
לשעון חום וגם אם המאוורר עובד במהירות 1 אוו 2 אם הוא עובד במהירות 2 בסרק ללא מזגן יש בעיה במנוע חסר מים |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
בפונטו ספייס חיישן חום המנוע נמצא על בלוק המנוע עצמו קרוב לתרמוסטט. נתון החום שלו מועבר למחשב שבתורו מפעיל בהתאם לטמפ' ולעומס (מזגן) את המאוורר הקדמי במהירות 1 או 2 וגם מעביר את נתון החום לשעון בלוח.
ככה שלא יתכן מצב שהמאוורר יפעל במהירות 2 ושעון החום לא יראה גם טמפ' גבוהה מהרגיל = מעל קו האמצע העבה. אבל!, כן יתכן שבגלל אוויר במערכת יוצג חום נמוך יותר מהחום האמיתי ! לשואל Shachar: אני מציע לך לא לשחק עם משאבת מים דולפת כי הקיץ מתקרב והולך להיות קיץ קשה ואם משאבת המים דולפת גם אם הדליפה נעצרה אז זה יכול להיפתח ברגע הכי לא צפוי והאוטו יתחיל להתחמם. מים נוזלים גם יכולים להרטיב את רצועת הטיימינג וזה לא הכי טוב. נערך לאחרונה על ידי student : 11-04-08 ב 00:05. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
לידיעה כללית אם יש אוויר במערכת המים המאוורר יעבוד במהירות 2 ושעון החום יעלה מקו מאמצע
כי החיישן יכול רק למדוד טמפרטורת מים ולא אוויר |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מצבר בפונטו דיינמיק | shachar | פונטו - טכני | 14 | 12-11-07 22:43 |
| למכירה פיאט 127 בהזדמנות בלתי חוזרת | מכירה | 4 | 21-04-07 22:24 | |
| כמה שאלות לגבי נזילה במדחס בפיאט טמפרה ובעיית הנעה | פורום הגראז' | 4 | 28-03-07 18:34 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד