![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
שלום רב,
יש לי פונטו דיינמיק 2005, כאשר אני מתניע את הרכב אז ההתנעה היא לא חלקה כל כך. כאשר אני מכבה את המנוע ומנסה להתניע את הרכב מחדש לאחר מספר דקות מועט אז ההתנעה עוד יותר קשה ולפעמים אני נדרש לסיבוב נוסף של המפתח. היום לדוגמא כאשר ניסיתי להתניע את הרכב כמה דקות לאחר שכיביתי אותו אז לא היה ניתן להתניע אותו בניסיון הראשון ואף השעון והתאריך במחשב בדרך התאפסו. האם הבעיה היא רק במצבר אם בכלל או גם חוטי ההצתה? תודה רבה.
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נשמע כמו מצבר חלש לדעתי.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
רוץ רוץ מהר להחליף מצבר ולבדוק את הטעינה לפני שתתקע ותצטרך התנעה בכבלים או לחכות לחילוץ. אולי במקרה יש לך מזל ומדובר "רק" בכבלי המצבר=ההדקים, רופפים, תבדוק את זה.
לאוטו שלך צריך מצבר 50 אמפר. מצבר שנפ דגם "63" יחזיק לך, קרוב לוודאי, שנתיים וחצי עד שלוש שנים. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
צטט:
סטודנט היי למה דווקא שנפ? גם לי המלצת עליו. (עוד לא רכשתי) קראתי בקאספרום ושמה המון תגובות כנגד מצברי שנפ ומנגד תשבוחות רבות על וולטה ובוש אז אשאל שוב: למה שנאפ ? נערך לאחרונה על ידי shachar : 18-11-07 ב 21:43. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
תודה רבה על העזרה
![]() הוחלף מצבר וכעת ההתנעה הרבה יותר קלה.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
מצבר שנפ 55 אמפר.
עלה 800 ש"ח כולל מע"מ והרכבה של 2 דקות.
פונטו ספייס 2005 ELX 16V נערך לאחרונה על ידי CRazy : 20-11-07 ב 18:32. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מצברי שנפ
בעברי כחשמלאי רכב עבדתי עם הרבה מותגי מצברים שחלקם כבר לא קיימים או לא מיובאים כלל וביניהם:
וסקו, מגנטי מרלי, מול, אקסייד, ורטה, פיאם ושנפ. במצברי שנפ היו מעט פגמים בתקופת האחריות והמצבר היה מוחלף מיד, על ידי, במצבר חדש מהאריזה שהייתי רק מסמן עליו את תאריך הרכישה המקורי. גם אני ב 4 מכוניות פיאט המשפחתיות נוסע עם מצברי שנפ ואין אחד שאורך חייו אינו מגיע ל 3 שנים. נקודה חשובה לציון הנה שלמרות שכתוב על מצברי שנפ "ללא טיפול" יש פקקים שצריך לפותחם ולבדוק ולהוסיף, מדי פעם, מיים מזוקקים. אין לי כל עסק וקשר למצברי שנפ (הלואי והיה). בברכה - רפי לין
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
מה עם שאר המצברים בארץ חוץ משנאפ הם עם טיפול או ללא טיפול? בוש? ורטה? וולטה? וחבריהם.. תודה שחר |
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד