![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התאמת חלקי (פח) חזית פונטו 2005 (MK2B) ל-2001 (MK2).
שלום וברכה,
משעמם לי בקיץ, גם נפלה לידיי פונטו 2005 (MK2B) גמורה מכנית. כיוון שכך, הגה מוחי הקודח את הרעיון להעביר את כל הפרונט קומפלט מהמכונית החדשה יותר ל-MK2 שברשותי (פגוש/כנפיים/מכסה מנוע/יח' פנסים וכיו"ב), אולי גם דלתות (יש לי היום שתיים כסופות ושתיים דפוקות על אוטו לבן, לעומת 4 דלתות לבנות שלמות בגוויה). האם ניתן להעביר את החזית קומפלט? האם הדלתות תואמות לדגם הישן? כלים ועבודה אינם מהווים מכשול, אם מדובר על התאמה אחד לאחד (לא בא לי להתעסק עם חיתוכים וריתוכים). שתי המכוניות בנות חמש דלתות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
כנראה אפשרי
תציץ פה העקב אכילס לדעתי של עבודה כזאת זה החיווט בפנסים שצריך לחדש, כל השאר פחות,דלתות לדעתי גם החלפה ישירה אבל החיבור החשמלי בקורה שונה (לחווט 3 חוטים למחבר חדש) דלת אחורית 100% מתאימה,קדמית כנראה שגם. הייתי בודק גם את עניין הפנסים ,קצת לא מסתדר לי בראש איך ייתברגו,אלא אם תפסו טרמפ על הקידוחים של הדגם לפני המתיחה. בכל מקרה, אם אתה נכנס לזה תמונות של התהליך חובה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
נראה לי כבר יהיה יותר פשוט להעביר את המנוע לאוטו החדש יותר ולנסוע בחדש במקום בישן.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
העבודה כוללת הרבה מדידות חיתוחים וריתוכים שלא נדבר על זה שזה פח דק שזה סיפור ואי אפשר עם רתחת פשוטה
עדיף לך להעביר מנוע וגיר אם אתה רוצה להיתקדם בשנתון
![]() |
#5 |
Senior Member
|
בוקר,
כתבתי בפירוש שאין בדעתי להתעסק עם חיתוכים וריתוכים. אם מדובר על פתיחת וסגירת ברגים, אהלן וסהלן, לא מפחד מזה (גם לא מהעברת קונקטורים של צמת החשמל). אבל לא אשקיע עבודה מעבר לזה. חשבתי שהקורות של השילדה זהות ולכן הכל יישב אחד לאחד. אם זה לא כך, חבל על הזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
אני דווקא חושב זה בלי ריתוכים חיתוכים,
מבינינו אתה יודע להגיד הכי טוב כי מולך שני הרכבים ![]() אני חושב שכנפיים,מכסה מנוע,טמבון קדמי זה נטו פ\ה, כמו שציינתי קודם תבדוק איך הפנסים יושבים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
פנסים בד"כ יושבים על מסיכת חזית מפח שאינה חלק מהשילדה, לא נראה לי שמשם צפוייה בעיה.
בכל מקרה, נראה לי שאני המפגר הראשון שרוצה ליישם רעיון כזה הזוי. אם יקרה, אצלם להנאת הקהל... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
ראיתי פעם בפורום פיאט האנגלי מישהו שעשה המרה בין הדורות, אבל אני לא זוכר פרטים טכניים או איך למצוא את זה.
דבר שני, החזית של הדור הראשון הרבה יותר יפה ומיוחדת, למה שתרצה להחליף אותה בפנסי יונדאי גטס של הדור השני בכלל? ![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
תסתכלו בקישור שצירפתי בהודעה הראשונה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
ראיתי, אבל לא רואים אף תמונה, כנראה בגלל שאינני חבר רשום.
הכוונה הייתה שזה לא בוצע בארץ. הילדה (האוטו שלה, רשמית) מעדיפה, למרבה הפלא, את המראה של הדגם החדש וכיוון שברכב הנוכחי יש 3 דלתות ושתי כנפיים שדורשות יחס, אולי כבר נלך על הפרוייקט המלא (החלפה, ללא צביעה בכלל). למישהו יש כמה שעות פנויות להשאיל או למכור? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מדריך מצולם: התאמת נגדים לנורות לד - פונטו איבו | Mozes | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 10-04-14 21:39 |
התאמת דלת לפיאט פונטו | ben1991 | פונטו - טכני | 5 | 15-02-14 09:45 |
התאמת מושבים של HGT על פונטו דור ראשון | Amit | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 15-05-10 15:25 |
מחפש אחר פונטו MK2B דיזל, מפירוק (כ"ע) | farmalot | קניה | 16 | 29-06-09 12:39 |
פנסי חזית פונטו ספייס 2003 | פורום הגראז' | 5 | 12-08-07 23:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד