![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו גרנדה
|
החלפת צנרת קירור
שלום לכולם,
לאחר טיפול במוסך מורשה ודרישתי להחליף את מים במערכת בנוזל קירור מקורי, התברר כי כל הצינורות של מערכת הקירור יבשים לגמרי. בלחיצה קלה על אחד הצינורות מרגיש כאילו הצינור עומד להיסדק (או אבנית שנסדקת בתוך הצינור) בכל מקרה, הצעת המוסך הייתה בערך כ-1200₪ לפני מע״מ ובמידה שלא יהיו הפתעות, להחלפת כל הצינורות. האם המחיר מוצדק והאם יש חשיבות ממשית לטיפול שכזה במוסך מורשה ? תודה מראש והמשך יום טוב, עומר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת צנרת
אני משער דכוונתך לצנרת גומי וכמובן שצריך קודם לבדוק את מצבו של צנור ולא מייד להחליף את כולם, כי אולי יש צנורות שהנם תקינים לחלוטין.
מהיכן אתה בארץ?. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
|
היי רפי, ראשית תודה על התגובה.
כן, הכוונה הינה לצינורות הגומי. בדקתי את כל הצינורות הנראים לעין וכולם במצב דומה, לא נראה שבמצב זה אוכל להמשיך לנהוג לאורך זמן. אולי זה נגרם משימוש במים רגילים לאורך זמן ממושך, הרכב אצלי רק כשבועיים. אני מנתניה שוב תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: גטס ידנית
|
היי עומר,
אכן כמו שרפי אמר לא צריך באופן אוטומטי להחליף צינורות. אשמח לקפוץ אליך ולעבור על כל הצינורות, ומה שדורש החלפה, נקנה ונחליף. האם כבר החליפו את הנוזל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
לא הבנתי על מה יידרשו 1200 שח!?! מה כוללת ההחלפה בדיוק?
![]() |
#6 |
Junior Member
|
צהריים טובים
הנוזל קירור לא הוחלף עקב מצב הצנרת, הסכום לתשלום הינו עבור הצנרת החדשה(החלפת כל צינורות הגומי), טרמוסטט, נוזל קירור ועבודה. באם יידרש ניקוי המערכת או הרדיאטור, אצטרך לשלם יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 1.2 60 HP
|
לי לקחו על צינור אחד 400 לא כולל מעמ והכין לי במקום , תנסה לדחוף במחיר גם מילוי גז ( כולל הבדיקת קומפרסיה )
לא מאמין שיעלה צינור חדש מהיבואן פחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אני מקווה שאתה מבין שהסכום הוא לא הגיוני בעליל! צנרת קירור כולל טרמוסטט ונוזל פארפלו מוכן לשימוש יגיע אולי לחצי מהמחיר שהוצע לך. עבודה זה אולי עוד 200 ש"ח!
![]() |
#9 |
Junior Member
|
אני בהחלט מבין שזה סכום גבוהה עד לא הגיוני, כנראה שעלות צינורות מקוריים היא זו שמייקרת כך את העסק..
לאחר בירור, המחיר לצינור עליון, תחתון וזוג צינורות חימום מקוריים הינו 900₪. המחיר של אותם צינורות תחליפיים בערך 100₪ לצינור עליון ותחתון וכ-180₪ לפני מע״מ לזוג צינורות חימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אז למה להרכיב מקורי אם ההפרש כזה גבוהה המוסך דורש בין שעה לשעתים עבודה לפי הפרוט שלך אל תישכח שצריך לעשות ניקוז אוויר ולתת לרכב להביע לטמפ עבוד וליראות שהמאורר עובד בשתי מהירויות
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
החלפת נוזל קירור | yagel32 | פונטו - טכני | 5 | 22-04-09 01:22 |
החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
החלפת נוזל קירור. | ronip | פונטו - טכני | 23 | 16-09-08 19:08 |
תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד